Knife fork icon red

Visbrasserie de Poort

8,0 (30 reviews)

Wat 30 mensen zeggen over Visbrasserie de Poort

8.0
(30 reviews)
Eten
7.9
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"Kennismaking Prima - Vervolg Teleurstelling"
5.7 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 8

Brasserie De Poort Leiden – 3 juni 2015

Enkele weken geleden, om precies te zijn 8 mei jl., heb ik enorm genoten van uw vissalade en ik besloot die ervaring eens te herhalen.
Vanmiddag fietste ik langs de Zijlsingel en uw mooie terras + de herinnering van 8 mei deed me besluiten bij u af te stappen. Rond 5 uur ...

Lees hele review

Brasserie De Poort Leiden – 3 juni 2015

Enkele weken geleden, om precies te zijn 8 mei jl., heb ik enorm genoten van uw vissalade en ik besloot die ervaring eens te herhalen.
Vanmiddag fietste ik langs de Zijlsingel en uw mooie terras + de herinnering van 8 mei deed me besluiten bij u af te stappen. Rond 5 uur betrad ik watertandend ik uw etablissement en bestelde de vissalade. Groot was echter mijn teleurstelling! De sla was prima, maar waar was de vis, de zalm en de paling? Ik moest het doen met een klein handjevol gebakken mosselen, wat gebakken paneermeel, en na enig zoeken vond ik zowaar enkele garnaaltjes onder de sla.
Ik heb mijn misnoegen aan de bediening kenbaar gemaakt, maar meer dan een schraal "het spijt me" kon er niet af.
Mijn vraag is nu: Welke herinnering moet ik aan De Poort bewaren? Die van 8 mei of die van vanmiddag? Ik zou graag nog eens zo'n geweldige vissalade bij u komen eten, maar hoe voorkom ik een nieuwe teleurstelling?
Vriendelijke groet,
Dr.-Ing. B. Bronsema
PS Dit bericht heb ik op 3 juni digitaal naar Brasserie De Poort gestuurd maar helaas geen reactie ontvangen. Zou dit helpen? Ik hoop het.

B. Bronsema op 10 juni 2015

8.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 9

Gisteravond hebben wij met ons tweetjes heerlijk gedineerd op het terras. De locatie is uitstekend; de sfeer lekker rustig en gezellig en het eten voortreffelijk. De service liet soms wat langer op zich wachten doordat er boven een partij gaande was, maar doordat de rest zo goed was is dit eigenlijk muggenzifterij. Dit restaurant is echt een aanrader!

Anoniem op 05 september 2013

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het verrassingsmenu was goed verzorgd. De diverse gangen waren stuk voor stuk de moeite waard. Het personeel was zeer attent en erg vriendelijk. De verhouding prijs-kwaliteit is dik in orde. Een aanrader!

PHG Korff de Gidts op 02 september 2013

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

zeer positief! Zowel de bediening als het eten! Fijn, dat er voor ons zowel een tafel buiten als binnen klaarstond. Verder was de amuse een verrassing door het feit, dat dat bij ons drankje werd geserveerd + de smaaksamenstelling.

WE komen hier zeker terug!

Jacqueline Balhan op 01 september 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Gisteravond heerlijk gegeten. Aanvankelijk binnen, maar het was gelukkig ook geen probleem om na het voorgerecht te verhuizen naar binnen. We waren blij verrast door de lekkere amuse vooraf. Een vergissing bij het opdienen van het hoofdgerecht (niet vegetarisch) werd onmiddellijk op een uitermate nette wijze goedgem...

Lees hele review

Gisteravond heerlijk gegeten. Aanvankelijk binnen, maar het was gelukkig ook geen probleem om na het voorgerecht te verhuizen naar binnen. We waren blij verrast door de lekkere amuse vooraf. Een vergissing bij het opdienen van het hoofdgerecht (niet vegetarisch) werd onmiddellijk op een uitermate nette wijze goedgemaakt. Klasse daarvoor ! Dit restaurant is absoluut een aanrader en is voor herhaling vatbaar !

Anoniem op 31 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Haven 100 2312 ML Leiden

Over Visbrasserie de Poort

Visbrasserie de Poort


In een van de twee laatste stadspoorten van Leiden vind je Visbrasserie de Poort. Een stoere visbrasserie waar het zowel 's winters als in de zomer ultiem genieten. We zetten het liefste de tafel vol met allemaal 'we love to share'-gerechtjes: vis, maar ook vlees en vegetarisch voor de liefhebber. In de winter in de knusse brasserie op de Chesterfieldbanken tussen de olijfbomen, uiteraard met goed zicht op het water. In de zomer op het zonnige terras, waar je op een mooie dag vele bootjes voorbij ziet gaan. De vriendelijke bediening bezorgt je een onvergetelijke middag of avond. Good food, good vibes, dát is de Poort.


 


Openingstijden: Iedere dag van 11.00 tot (ca) 23.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden