Knife fork icon red

Petossi

9,2 (27 reviews)

Wat 27 mensen zeggen over Petossi

9.2
(27 reviews)
Eten
9.5
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Food was again perfect!! Thank you we had great evening, best restaurant in Haarlem

Riitta op 25 september 2019
Geverifiëerd

"Petossi in Haarlem"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisterenavond voor het eerst in Petossi gegeten en mijn man en ik hebben tot onze grote verrassing ongelooflijk goed gegeten van het begin tot het eind het was werkelijk een feestje en het personeel is professioneel en hartelijk een grote aanrader en wij komen zeker terug!!!

Inger op 27 april 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een doordeweekse avond naar Petossi voor een verjaardag diner. Eerst verrast met een lolly van kaas en appelstroop om alvast de smaak te prikkelen bij glas rosé uit Languedoc. Vooraf een verrassend gerecht van buikspek in bouillon en de vegetarische versie met erwten en spruitjes in allerlei vormen. Hoofdgerecht ...

Lees hele review

Op een doordeweekse avond naar Petossi voor een verjaardag diner. Eerst verrast met een lolly van kaas en appelstroop om alvast de smaak te prikkelen bij glas rosé uit Languedoc. Vooraf een verrassend gerecht van buikspek in bouillon en de vegetarische versie met erwten en spruitjes in allerlei vormen. Hoofdgerecht van damhert met diverse groenten met allemaal aparte smaken en knapperige kruidenmengsels en de skrei op bedje van allerlei spruitgroenten met heerlijk schuim, garnalen en geroosterd kruim. Het dessert van verschillende variaties met rabarber was een grote verassing.
Een van de gasten zei: ik had nooit rabarber gekozen van het menu maar dit is heerlijk. De avond afgesloten met koffie met een heerlijk moesje. Top avond met bijzonder attente bediening en heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Carolyn op 27 maart 2019

"Absolute aanrader "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Omdat we verder niet bekend waren in Haarlem en het restaurantweek was, hier een tafeltje gereserveerd. Op dinsdagavond om half 7, nog compleet verlaten restaurant.. toch even twijfel.. 
Maar totaal onterecht. Heerlijk 4 gangen diner gegeten met afwisseling tussen vlees en vis, zoveel mogelijk Nederlandse producten...

Lees hele review

Omdat we verder niet bekend waren in Haarlem en het restaurantweek was, hier een tafeltje gereserveerd. Op dinsdagavond om half 7, nog compleet verlaten restaurant.. toch even twijfel.. 
Maar totaal onterecht. Heerlijk 4 gangen diner gegeten met afwisseling tussen vlees en vis, zoveel mogelijk Nederlandse producten, goede uitleg over producten en lekkere wijn (met daarbij ook goede uitleg). Ook goed rekening gehouden met allergieën. 
Heel jammer dat we op 1,5u rijden van Haarlem wonen, anders kwamen we hier zeker vaker!

Kvd op 26 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Leuke en smakelijke culiniare creaties. Mooie combinaties van smaken bij elkaar. Goede prijs en kwaliteit verhouding, je krijgt echt waar voor je geld.

Linda op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Lange veerstraat 15 2011 DA Haarlem

Over Petossi

Bij restaurant Petossi in Haarlem krijg je verrassende gerechten met veel producten van leveranciers waar Holland trots op is. De chef-kok werkt met Hollandse producten geïnspireerd op het mooiste seizoensaanbod van moeder natuur. Met een international twisten zorgen deze gerechten voor waanzinnige smaken. Een lust voor het oog maar zeker voor de maag!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden