Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Petossi

8,8 (29 reviews)

Wat 29 mensen zeggen over Petossi

8.8
(29 reviews)
Eten
9.2
Service
8.6
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Voor ons nooit meer"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Na eerder hier prima gegeten te hebben met keurige en vriendelijke service, de laatste keer dit keer via restaurantweek gereserveerd. Het bleek te gaan om een vast menu waar dit keer voor ons helaas wat minder lekkere dingen tussen zaten. Derhalve vroegen wij om de reguliere kaart. Dat was niet mogelijk en dat kan n...

Lees hele review

Na eerder hier prima gegeten te hebben met keurige en vriendelijke service, de laatste keer dit keer via restaurantweek gereserveerd. Het bleek te gaan om een vast menu waar dit keer voor ons helaas wat minder lekkere dingen tussen zaten. Derhalve vroegen wij om de reguliere kaart. Dat was niet mogelijk en dat kan natuurlijk gebeuren. Maar de opmerkingen die wij vervolgens van de jongen van de bediening kregen te horen waren ongehoord: wij hadden ons van te voren moeten inlezen en dat het restaurant nu met een onverkoopbare tafel zat en meer. Vervolgens werden onze jassen gepakt en mochten we vertrekken! Nadat we, met onze jassen aan nog kort met de eigenaar over het voorval spraken, beloofde deze ons hierover terug te bellen. Tot op heden hebben wij echter nog niets mogen vernemen....alleen een bericht van Diningcity dat wij niet waren komen opdagen...

ML op 07 oktober 2019

"Restaurantweek 2 oktober"
4.7 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 6

Ik had gereserveerd via restaurantweek voor een 3gangen diner bij Petossi op woensdag 2 oktober. Nu weet ik dat je een beperkte keuze krijgt en dus niet kan kiezen tussen de gerechten die normalieter op de kaart staan. Bij Petossi stonden 5 gerechten op de kaart, waarvan 2 met sterretje achter de naam. Je kon kiezen...

Lees hele review

Ik had gereserveerd via restaurantweek voor een 3gangen diner bij Petossi op woensdag 2 oktober. Nu weet ik dat je een beperkte keuze krijgt en dus niet kan kiezen tussen de gerechten die normalieter op de kaart staan. Bij Petossi stonden 5 gerechten op de kaart, waarvan 2 met sterretje achter de naam. Je kon kiezen tussen een 3gangen of een 5gangen diner, maar dan moest je per gerecht 10 euro bij betalen. Wij kozen voor het 3gangen diner, maar toen kwamen we erachter dat het diner vaststond, dus dat we geen keuze hadden tussen de 5 gerechten. Uiteindelijk mochten we voor 5 euro extra per gerecht ook kiezen voor de gerechten met een sterretje. Na het bestellen werd er gevraagd of we wat brood wilden, toen het een tijdje duurde vroeg mijn vader of het er nog aankwam en toen zei de bediening: 'weet wel dat het 2,50 per portie is', nu wisten we dat niet, maar we hadden trek dus wel zin in een broodje. Toen duurde het weer een tijdje en vroegen we opnieuw waar het bleef. De bediening zei toen dat het brood nog in de oven lag. Uiteindelijk kwam het brood en ook het voorgerecht. Mijn vader kreeg iets anders dan dat hij besteld had, maar wilde niet nog langer wachten dus was oke met het andere gerecht. De bediening zei dat ze het zouden rekenen voor de normale prijs en niet 5 euro extra zouden rekenen. Tussen de gerechten moeten we best een tijd wachten en toen we klaar waren met het eten hadden we alledrie nog honger, omdat de gerechten, naast dat het erg smakelijk was (echt super lekker!), niet vullend waren (was fijn geweest als er iets van groenten of aardappeltjes bij zaten voor de opvulling). Uiteindelijk vroeg ik om de rekening, duurde het weer een tijd voordat we die kregen, en schrok ik nogal van wat erop de rekening stond. We moesten in totaal 180 euro betalen, waren met z'n 3en en rond de 6 glazen wijn gedronken dus dacht wel dat het rond de 150 euro zou zijn. Nu bleek dat de 5 euro extra er wel was bij gerekend en de bediening ging snel een nieuwe, goede bon halen. Desalniettemin was het 175 euro en hadden we alledrie nog honger. Uiteindelijk wilde ik met pin betalen en zei tegen de jongen in de bediening dat ik het hierbij wilde laten en geen fooi zou geven. Hij vroeg waarom en toen ik het uitlegde reageerde hij erg geirriteerd en schoot in de verdediging. Toen hij de jassen voor ons ging halen had ik bijna het gevoel alsof hij de deur achter mij dicht gooide en blij was dat we weg waren.

Nu kan het zo zijn dat er iets fout gaat en dat is helemaal oke, maar als ik als klant iets teruggeef waar ik niet tevreden over ben en er wordt zo gereageerd door iemand in de bediening dan vind ik dat verre van gastvrij en openstaan voor verbetering. Vandaar dat ik dit zo nog terugkoppel want dat kon die avond niet.

Om te eindigen met een positive note; het eten was van goede kwaliteit en ondanks dat we het te weinig vonden was het wel super lekker!

Tes89 op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijke gerechtjes in het restaurantweek menu. Een aanrader!

I op 04 oktober 2019

"Aanrader"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Eten was top! Mooi ingericht. Gezellige sfeer. Bediening kan iets beter z’n best doen en iets meer geïnteresseerd zijn!

Eter op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens Restaurantweek voor het eerst bij Petossi gegeten. Heerlijke, bijzondere gerechten met bijpassende wijnen. Absolute aanrader!

TM op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Lange veerstraat 15 2011 DA Haarlem

Over Petossi

Bij restaurant Petossi in Haarlem krijg je verrassende gerechten met veel producten van leveranciers waar Holland trots op is. De chef-kok werkt met Hollandse producten geïnspireerd op het mooiste seizoensaanbod van moeder natuur. Met een international twisten zorgen deze gerechten voor waanzinnige smaken. Een lust voor het oog maar zeker voor de maag!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden