Knife fork icon red

Restaurant Quarz

Wat zeggen mensen over Restaurant Quarz

6.7
(1 review)
Eten
4.0
Service
8.0
Sfeer
8.0
Schrijf een review

"kennismaking met Quarz"
6.7 Cuisine 4 | Service 8 | Atmosphere 8

Vanwege de restaurantweek kennis gemaakt met rest. Quarz, voor ons lekker in de buurt, dus dit was een goede aangelegenheid daarvoor. Mooi restaurant, goede ontvangst. service prima. Vraag me af of dit menu vanwege de restaurantweek was of dit een presentatie is van het normale menu? Start was goed de 3 amuses waren smaakvol, beetje overdreven gepresenteerd, boomstammetjes en jute zakje, maar goed dat terzijde, een mooie bruine bol met smeersel, toen het voorgerecht, gemarineerde makreel, ook smaakvol, soms een beetje flauw, maar so far so good.
Het hoofdgerecht van eendenborst met mooi gemaakte wortel, daar schrok ik eigenlijk een beetje van, het was zo'n kleine gang! ik heb nog geprobeerd om tijd te rekken maar mijn man had het hap, slik, weg, nee dit was echt heel erg summier!
Gelukkig hadden wij als Xtra gang het kaasbordje genomen, de chef heeft een hele vaste hand, heel dun en heel afgepast.
Het dessert was zwarte besjes met chocola en een soort extract van ....? te veel chocola, het mocht wat meer variatie hebben. Verder de hele lange wachttijden tussen de gangen, die waren te lang, het dessert hebben we zelf maar gevraagd om op te dienen, anders hadden we de 3 uur ruim doorgebracht, dat vinden wij met 2 personen voldoende, eigenlijk te lang.

Pauline op 10 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Muiderberg e.o.

Dorpsstraat 29 1399 GT Muiderberg

Over Restaurant Quarz

In het pittoreske Muiderberg, onder de rook van Amsterdam, bevindt zich Quarz. Bij Quarz kun je de hele dag door genieten. Vanaf 12 uur tot in de avond doorlopend is de bar open voor een informele lunch, lekkere bites van onze barkaart, heerlijke wijnen, spectaculaire G&T’s en een goede kop koffie met fijne patisserie.


In het restaurant serveren we tijdens lunch en diner mooie gastronomische gerechtjes voor een vriendelijke prijs. Een toegankelijk toprestaurant, waar genieten voorop staat. Quarz is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1882, de sfeer is warm, relaxt en toegankelijk met oog voor detail. In de zomer verwennen we onze gasten graag op het terras in onze tuin en onder de beschutte (indien gewenst verwarmde) veranda. 


Kom naar restaurant Quarz en geniet van de aandacht en het heerlijke eten!

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Muiderberg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden