Knife fork icon red

Basiliek*

€ 85,- € 45,-

Uitmuntend 5-gangen Sterrendiner + 6 amuses

Deal
Uitmuntend 5-gangen Sterrendiner + 6 amuses
€ 85,- € 45,-

Restaurant Basiliek in Harderwijk, wie kent het niet? Dit prachtige restaurant is terecht met een Michelinster bekroond.


De chef Rik Jansma schotelt sinds 2006 de lekkerste en mooiste gerechten voor. Restaurant Basiliek heeft exclusief voor DiningCity een 5-gangenmenu gecreëerd dat in combinatie met 6 overheerlijke amuses wordt geserveerd. Als jij nog niet bekend bent met dit geweldige restaurant dan is dit de kans om kennis te komen maken!


Wil jij ook graag komen dineren bij restaurant Basiliek voor deze ongelooflijk scherpe prijs?


Reserveer dan snel een plaatsje voordat het te laat is en beleef een geweldige culinaire ervaring voor slechts €45,00-

  • Te reserveren t/m 30 april 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Basiliek*

8.9
(432 reviews)
Eten
9.1
Service
8.9
Sfeer
8.8
Schrijf een review
"gewoon goed"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

gewoon goed, zoals gebruikelijk

Jan Schuurman op 12 januari 2019

"Goede ervaring in Harderwijk"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten met het arrangement van Dining City in Basiliek.
Vriendelijke bediening.

Anneke op 15 december 2018

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

De eerste ervaring met ‘Dining with the Stars’ : een bijzondere performance! Bedoeld om de sterrenkeuken open te stellen voor een breder publiek : gelukt! Een gemoedelijke, professionele sfeer met aandacht voor het individu, waarbij de smaakpapillen aangenaam verrast werden en mijn 70e verjaardag extra cachet kreeg....

Kees van Buren op 29 november 2018

"Bijsmaak"
6.0 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 6

Bezoek op 30-10:
We hadden voor 2 personen een 5-gangen Sterrenmenu inclusief 6 amuses gereserveerd voor 39,50 pp. Wat een mooie aanbieding, dachten wij...! Gezegd moet worden dat het eten goed was maar we voelen ons wel een beetje bedonderd. Eind van de avond was de totaalrekening 194 euro.
Nauwelijks geïnstalleerd na binnenkomst werden wij door de bediening overdonderd, we kregen amper de tijd om even rustig te zitten en kregen hierdoor een opgejaagd gevoel. Direct werd ons gevraagd een keuze te maken uit 3 soorten champagnes als welkomstdrank, niet wetende (en dit werd vooraf ook niet verteld) dat wij hiervoor apart moesten betalen, het werd immers welkomstdrank genoemd.
Tevens werd gevraagd of wij wat water bij het diner wilde, later bleek dat wij hier 12,50 (!) voor betaald hebben.
Uiteraard zijn wij ons bewust geweest van bijkomende kosten voor wijn en koffie en het was fijn dat er ook een mogelijkheid was om een half glas wijn te bestellen.
Daarna volgde de vraag of we nog een kaasplankje wilde (heerlijk!) en aansluitend koffie. Met verbazing kregen we een heel plankje vol met zoete heerlijkheden bij de koffie. Wat een verwennerij was onze gedachte. Wat vooraf niet verteld is dat wij extra moesten betalen voor het welkomstdrankje, het water, het kaasplankje en de zoete heerlijkheden. De zoete heerlijkheden hebben wij niet allemaal opgegeten waarna de bediening zelf aanbood deze in een doosje mee naar huis te geven. We begrijpen nu waarom; de totaalrekening was 2x zo hoog als waar wij ongeveer rekening mee hadden gehouden. We dachten juist eens voor een leuke prijs te dineren door gebruik te maken van de aanbieding met 50% korting via DiningCity.
De hoogte van de totaalrekening en het niet vooraf geïnformeerd worden over bijkomende kosten door het personeel (of via de menukaart, want wij hebben die avond ook geen menukaart ontvangen wellicht omdat we juist gebruik maakten van het 5-gangen Sterrenmenu) heeft ons een vervelende bijsmaak gegeven.

Juul op 04 november 2018

"Leuke en lekker avond"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heel lekker gegeten in een zeer mooie locatie. Bovendien was het personeel zeer vriendelijk. Ook nog een gemoedelijke babbel gedaan met de gastvrouw.

François en Liliane op 01 november 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Harderwijk e.o.

Vischmarkt 57L 3841 BE Harderwijk

Over Basiliek*

Restaurant Basiliek zit in de voormalige kapel van het oude Agnietenklooster aan de schilderachtige Vischmarkt in Harderwijk. Een prachtige plek om heerlijk te genieten van uw lunch of diner. 

De basis van restaurant Basiliek is de klassieke Franse keuken met moderne interpretaties en invloeden uit de hele wereld. Onverwachte smaakcombinaties, meerdere bereidingen van een ingrediënt, desserts die uit vier of vijf onderdelen bestaan.

In Basiliek wordt elke dag hard gewerkt om aan uw verwachtingen te voldoen, en deze zelfs te overtreffen. Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Harderwijk e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden