Knife fork icon red

Ross Lovell aan den IJssel

7,6 (8 reviews)

Wat 8 mensen zeggen over Ross Lovell aan den IJssel

7.6
(8 reviews)
Eten
7.5
Service
7.8
Sfeer
7.5
Schrijf een review

4.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 8

Gisteren met 7 personen in Krimpen gegeten voor mijn 50ste verjaardag. Ik had er erg naar uitgekeken, maar ben helaas teleurgesteld. Het was een vervelende ervaring. Duurde erg lang tussen de ene en de andere gang. In totaal over vier gangen 4 uur gedaan. Het hoofdgerecht was echt verschrikkelijk. Iedereen liet het...

Lees hele review

Gisteren met 7 personen in Krimpen gegeten voor mijn 50ste verjaardag. Ik had er erg naar uitgekeken, maar ben helaas teleurgesteld. Het was een vervelende ervaring. Duurde erg lang tussen de ene en de andere gang. In totaal over vier gangen 4 uur gedaan. Het hoofdgerecht was echt verschrikkelijk. Iedereen liet het staan. De rundersucade was niet gaar. Toen we dit aangaven zei de serveerster dat het bekend was. Vreemd. Bestelde friet vergeten. Bediening moest 2x gehaald worden om drankbestelling op te nemen. Zaak was bijna leeg dus aan de drukte kon het niet liggen. Ik schaamde mij tegenover mijn gasten. Geen aandacht voor het feit dat ik jarig was bij het dessert. Het was netjes geweest als men de mislukte gang niet berekend had, maar dat heeft men wel gedaan. En met een groep genodigde gasten erbij voelde ik mij niet geroepen dat te zeggen. Wel aperitief niet gerekend,maar staat niet in verhouding. Jammer dat mijn 50 ste verjaardag op deze manier is verlopen.

Martine op 08 december 2019

"Goede sfeer"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden hier een drie gangen lunch en het was heel goed. goede service en echt hulpzaam. mooie zaak op een super leuke plek

Els en garelyn op 06 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten en goede wijn gedronken. Heel veel bewondering voor de jonge dame die in haar eentje 9 á 10 tafels bediende, chapeau! Goede gastvrouw die, naar ik begreep van haar, haar laatste dag bij Ross Lovell werkte en haar carrière verder gaat ontwikkelen bij de sterrenrestaurant de Zwetheul. Veel succes daar en wij komen zeker terug bij Ross Lovell..

Ton Kurtschreutter op 29 september 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Service en sfeer: zeer verzorgd, geen moeite te veel, zeer vriendelijk. Eten: lekker, goede porties, eenvoudige smaken.

Roland op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Cindy"
8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Ik kom nu voor de 2e keer terug. Gereserveerd via dinercity, een 3-gangen verassingsmenu incl thee of koffie. Mijn verwachting was niet zo hoog voor de prijs van 27.50. Maar ik moet mijn woorden terugnemen. Het is waard voor wat je betaal en wat je op je bord krijg. Wij hebben heerlijk gegeten. Pesoneel was vriendel...

Lees hele review

Ik kom nu voor de 2e keer terug. Gereserveerd via dinercity, een 3-gangen verassingsmenu incl thee of koffie. Mijn verwachting was niet zo hoog voor de prijs van 27.50. Maar ik moet mijn woorden terugnemen. Het is waard voor wat je betaal en wat je op je bord krijg. Wij hebben heerlijk gegeten. Pesoneel was vriendelijk. Ik had thee besteld, maar kreeg deze geserveerd in een doorzichtige glas. Het glas was lang en zwaar en voelt niet lekker aan je hand zodra je het glas oppakt. Zeker niet voor mensen met kleine handen. Bij de 2e ronde hebben wij wel netjes gevraagd of wij normale theekopjes konden krijgen. Zo opgelost. Al met al een geslaagde avond. Wij komen zeker weer terug.

Cindy op 22 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Krimpen aan den IJssel e.o.

Korenmolen 1 2922 BS Krimpen aan den IJssel

Over Ross Lovell aan den IJssel

Gerrit van den Berg en Isabella Wildtham bewijzen hun liefde voor het vak nu ook in hun tweede restaurant in de prachtige voormalige korenmolen, voorheen de Schelvenaer, gelegen aan de kleine jachthaven in Krimpen aan den IJssel. Er wordt op topniveau gekookt met eerlijke en pure ingrediënten en voor betaalbare prijzen. Iedereen voelt zich welkom in het restaurant.

Of het nu is voor een kop koffie met lekkers, een snelle lunch, uitgebreid diner of een gezellige borrel of high tea, de deuren staan altijd wagenwijd open. Het is hier ongeëvenaard genieten. Binnen in het restaurant dat uiterst sfeervol, warm en smaakvol is ingericht en zomers buiten op het terras met uitzicht op het kleine jachthaventje. Tongstrelende gerechten worden gecombineerd met topklasse wijnen van de wijnkaart die van ongekende klasse is.

Persoonlijke aandacht, deskundigheid en warme gastvrijheid staan centraal en maken hun reputatie ‘betaalbaar culinair’ meer dan waar.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Krimpen aan den IJssel e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden