Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Brasserie Stationskoffiehuis

Mediterraans, Frans |
8,7 (74 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 74 mensen zeggen over Brasserie Stationskoffiehuis

8.7 Gebaseerd op 74 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Fantastisch eten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch gegeten! We komen graag terug.

Anneke Rietmeijer op 19 mei 2023
Geverifiëerd

"Voortreffelijk gegeten en genoten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en genoten van de bijpassende wijnen. De service was erg gastvrij en vriendelijk. Wij komen graag terug.

Nadine Kollner op 21 april 2023
Geverifiëerd

"Gewaagde gerechten"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De kok heeft lef met de gekozen gerechten nieuwe klanten te winnen. Best uitgesproken smaken, door ons overigens gewaardeerd. Goede porties en zeer lekkere patat (jammer dat dat dan weer apart besteld moet worden). Bediening vriendelijk.

Martine Engel op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijn 4-gangenmenu tijdens de restaurantweek. De kreeften bisque met ravioli gevuld met krab was uitzonderlijk lekker, sterwaardig!

Gerson op 17 maart 2023
Geverifiëerd

"Goede keuze!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Zeer sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten en uiteraard drinken. Bediening is behulpzaam en aardig dus alle ingrediënten voor een avondje uit.

Bob Storm op 15 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Warmond e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Stationskoffiehuis

Keuken: Mediterraans, Frans

Brasserie Stationkoffiehuis is een restaurant met huiselijke gezellig sfeer waar je kan genieten van een heerlijk lunch, diner, borrel, high tea, buffet, walk-in diner, feestjes, vergaderingen en recepties. Het restaurant is gevestigd in het toenmalige station Warmond dat gebouwd is in 1898. Binnen is de klassieke sfeer bewaard gebleven, met prachtige houten vloeren en meer. Daarnaast kunt u in de zomer kunt u plaatsnemen op het vernieuwde terras. De menukaart wordt om de twee maanden vernieuwd, waardoor deze nooit verveelt. De gerechten worden bereid met overheerlijke verse producten. Kom snel langs bij Brasserie Stationkoffiehuis en laat je verrassen!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Warmond e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden