‘t Land van Wale

Nederlands, Vis en zeevruchten | €€
7,6 (16 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 16 mensen zeggen over ‘t Land van Wale

7.6 Gebaseerd op 16 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"gezellig zitje"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

we hadden een 4 gangen restaurantweek menu. voorgerecht vitello tonato, erg lekker, brocolli soep vonden we allemaal iets te zout, hoofdgerecht hadden 3 van ons vis en 2 vlees, was goed klaargemaakt. Toetje, bolletje pistache ijs en aardbeien romanov was lekker. Over het geheel genomen een geslaagde avond, vriendelijk personeel en goede service.

Miriam Moerland op 10 april 2016

"studentencafe"
3.7 Keuken 5 | Service 1 | Sfeer 5

Met reserveren een aantal wensen / opmerkingen gemaakt. Daar bleek niets mee gedaan. Toen personeel daarop bevraagd, werden we later door een ander, een soort van uitgemaakt voor leugenaar. De zaak wordt geleid door een paar studenten zonder horeca ervaring. Ik snap werkelijk niet dat de eigenaar van deze zaak zo zi...

Lees hele review

Met reserveren een aantal wensen / opmerkingen gemaakt. Daar bleek niets mee gedaan. Toen personeel daarop bevraagd, werden we later door een ander, een soort van uitgemaakt voor leugenaar. De zaak wordt geleid door een paar studenten zonder horeca ervaring. Ik snap werkelijk niet dat de eigenaar van deze zaak zo zit te slapen. Maar goed, het voorafje, de soep en het toetje waren OK, Het hoofdgerecht was middelmatig. Overal mag er wat minder zout worden gebruikt.

Hans op 10 april 2016

"(H)eerlijk eten in Heinenoord"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede sfeer, (h)eerlijk eten voor een eerlijke prijs. Een aanwinst voor heinenoord en de hoekse waard!

Mees en Jenny Weber op 07 april 2016

"Heinenoord"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

De bediening was vriendelijk. Voorgerecht prima, alleen als voorgerecht wel wat veel.
Broccoli soep heel gewoon.
Op het hoofdgerecht bijna drie kwartier gewacht. Combinatie dorade met pittige rode saus geen succes. (persoonlijk). Goede frites.
Nagerecht prima.

Marina van Dam op 03 april 2016

"recensie"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

het eten was heerlijk en de bediening goed

jeanet op 03 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heinenoord e.o.

Toon telefoonnummer

Over ‘t Land van Wale

Keuken: Nederlands, Vis en zeevruchten

Restaurant 'T Land van Wale, gevestigd in het rustige Heinenoord, is een geweldig restaurant. In de keuken wordt zo veel mogelijk met verse en lokale producten van de hoogste kwaliteit gewerkt uit de regio.

Er zijn tal van mogelijkheden in 'T Land van Wale. Er wordt door het restaurant een divers aanbod aangeboden. Je kunt hier terecht voor een lunch, diner & high tea's. Het menu wordt wekelijks veranderd wat ook betekent dat er telkens andere gerechten worden geserveerd. Je bent hier welkom voor een heerlijk uitgebreid diner, maar ook voor een snelle hap.

Ervaar de heerlijke gerechten van restaurant 'T Land van Wale!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Heinenoord e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden