Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Restaurant Danyel

9.1
(8 reviews)
Eten
9.5
Service
9.1
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

super eten gezellige sfeer

louis op 10 oktober 2018

3.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 1

Alles zat mee; prachtig herfstweer, voor de deur parkeren, buitenwijk Parijs’ sfeer. Helaas ging de prettige ervaring maar tot zo ver. De bediening was verre van soepel, geen gezellig praatje of warm welkom en liep in ronduit vieze kleding. De aankleding van het terras buiten deed, in tegenstelling tot binnen, aan een goedkope snackbar denken. Zonder uitleg werd ons het menu uitgeserveerd. Voor het hoofdgerecht werd ons gevraagd of we rode of witte wijn wensten. Op onze vraag wat we te eten zouden krijgen, kregen we het antwoord ‘dat is geheim, dat zeg ik niet’. Dat dat lastig kiezen is, tsja dat was dan maar ons probleem.... Echt geen slecht eten, helemaal niet zelfs, maar wat verdiend deze kok een betere entourage!!

Harry op 10 oktober 2018

"Heerlijke zaterdagmiddag"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een zeer leuke ervaring om bij Danyel te eten. De kok combineert seizoensgerechten met uitgesproken smaken en prima afkruiding. Wij dronken de witte huiswijn en lieten het fijne stukje hert vergezellen van een uitstekende Mercurey. Alles opgediend in een zeer ontspannen sfeer waarbij we ons ten zeerste welkom voelden. Een aanrader!

Ludo op 07 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Observantenweg 3 6212 EN Maastricht

Over Restaurant Danyel

Ik ben met Restaurant Danyel gestart vanuit een passie voor echt voedsel, voor vers, gezond en authentiek eten. Bij Restaurant Danyel gebruiken we alleen echt verse ingrediënten. Ik streef  ernaar om van elk gerecht een originele uiting te maken van onze passie voor voedsel en het leven. Ik presenteer graag aan u mijn kaart, en overleg met u wat u wensen zijn. Respect voor product, traditie en de klassieke keuken. Mijn keuken staat midden in het restaurant.

 

Het restaurant ligt in de buurt Sint Pieter enkele minuten wandelen van het historische stadshart van Maastricht. 

Aan de voet van de Sint Pietersberg, u kunt gratis parkeren op 50 meter afstand. Restaurant Danyel voor een lunch op niveau, intiem diner, of een groep met een exclusief karakter. 

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden