Knife fork icon red

Boathouse

8,2 (57 reviews)

Wat 57 mensen zeggen over Boathouse

8.2
(57 reviews)
Eten
8.0
Service
8.3
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Gezellig en goed "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben een erg gezellige avond gehad in Boathouse met voortreffelijke persoonlijke bediening en goede uitleg van de gerechten. Wij hebben erg genote.

Small a3f8d4a456
Marcella de Haas op 09 maart 2020
Geverifiëerd

"Hernieuwde kennismaking "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na lange tijd niet meer op deze mooie locatie gegeten te hebben, omdat kwaliteit en bediening te wensen overliet, na goede berichten weer eens geprobeerd. Een verademing.

Corry Aarts op 15 februari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Niet goedkoop maar het eten, service en locatie is perfect

Ingrid Bruijn op 31 januari 2020
Geverifiëerd

"Eens een keer wat anders!"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Naar de Boathouse ga je als je een keer wilt dineren zoals dineren bedoeld is. Prachtige ligging, mooie inrichting, uitstekende persoonlijke service (zij het ietwat traag) en een originele menukaart. Maar daar hoort ook een ander prijskaartje bij en dat vonden we het niet bij elk gerecht waard. Wat dat betreft slage...

Lees hele review

Naar de Boathouse ga je als je een keer wilt dineren zoals dineren bedoeld is. Prachtige ligging, mooie inrichting, uitstekende persoonlijke service (zij het ietwat traag) en een originele menukaart. Maar daar hoort ook een ander prijskaartje bij en dat vonden we het niet bij elk gerecht waard. Wat dat betreft slagen we beter voor een lunch. De service bij vragen/opmerkingen die we hadden over het gerecht waarderen we erg!

Small f3ad7f2f9a Small 9056158bc1 Small e83eeee4c4 Small e59090723d
Patty op 19 januari 2020
Geverifiëerd

"Prima eten, wel te duur voor wat je krijgt."
8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was wel lekker, maar de prijs dat je ervoor betaald is wel echt te duur.

Angela op 01 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Noorderplassenweg 150 1316 VV Almere

Over Boathouse

Op een landtong aan het fraaie recreatiegebied Noorderplassen, ten westen van Almere-Stad, is restaurant BoatHouse gelegen. Een uitnodigend onderdeel van de natuur, dat haar armen opent voor mensen die de stad willen ontvluchten voor lekker eten, een succesvolle zakenlunch of een goed moment onder de zon.

Door de transparantie van BoatHouse, wordt de gast omhelsd door de pracht van elk seizoen. Echter, in geval van guur weer keert de BoatHouse even eenvoudig in zichzelf met een tweetal houtgestookte open haarden, comfortabele zitjes en een gezellige bar. Het moderne en warme interieur is een bezienswaardigheid op zich.

BoatHouse is niet alleen een uitstekende locatie voor lunch en diner, maar ook zeer geschikt voor het houden van partijen, recepties en vergaderingen. De zalen in BoatHouse bieden ruimte voor elke gelegenheid. BoatHouse maakt optimaal gebruik van de omgeving. De mogelijkheden voor arrangementen en activiteiten waarbij men dineren of vergaderen kan combineren met (water)sport zijn talloos. Op zonnige dagen zijn de royale terrassen met buitenhaard geopend en kunt u buiten genieten van een maaltijd of een drankje. In de winter kan de gast zich warmen bij de sfeervolle open haard in het restaurant of in een van de zalen.

BoatHouse is goed bereikbaar met de auto, fiets en boot. Het restaurant beschikt over een ruime privéparkeerplaats en een grote aanlegsteiger om aan te leggen met de boot. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in en rondom BoatHouse en heten u graag van harte welkom.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden