Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Boathouse

8,1 (47)

Wat zeggen mensen over Boathouse

8.1
(47 reviews)
Eten
7.9
Service
8.0
Sfeer
8.3
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Het enige wat wij jammer vonden is dat je steeds een andere ober had die bij je tafel kwam om iets te brengen of te vragen, waardoor het erg onrustig leek te zijn. Verdere het eten en de bediening prima .

Els van der Wulp op 13 november 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Voor herhaling vatbaar!

Raquel Gual op 04 november 2019

"Uitstekend! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten. Alles werd duidelijk besproken. Ook de mogelijkheden naast de kaart. Zodoende gekozen voor proeferijen als voorgerecht en omdat het het wildseizoen is ook daarvoor gekozen voor hoofdgerecht. Echt een aanrader!!

Marga van Wingaarden op 04 november 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellige locatie. Ruime plekken om te zitten. Bediening heel voorkomend. We hadden het wildmenu genomen en we werden niet teleurgesteld erg smakelijk allemaal. Kortom hier komen we graag nog een keer terug.

Atie van de Oudeweetering op 24 oktober 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Donderdagavond gezellig druk. We hebben lekker gegeten bij Boathouse met het gezin. Voor iedereen ruime keuze op de menukaart. Attente en vriendelijke bediening.

Elle op 17 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Noorderplassenweg 150 1316 VV Almere

Over Boathouse

Op een landtong aan het fraaie recreatiegebied Noorderplassen, ten westen van Almere-Stad, is restaurant BoatHouse gelegen. Een uitnodigend onderdeel van de natuur, dat haar armen opent voor mensen die de stad willen ontvluchten voor lekker eten, een succesvolle zakenlunch of een goed moment onder de zon.

Door de transparantie van BoatHouse, wordt de gast omhelsd door de pracht van elk seizoen. Echter, in geval van guur weer keert de BoatHouse even eenvoudig in zichzelf met een tweetal houtgestookte open haarden, comfortabele zitjes en een gezellige bar. Het moderne en warme interieur is een bezienswaardigheid op zich.

BoatHouse is niet alleen een uitstekende locatie voor lunch en diner, maar ook zeer geschikt voor het houden van partijen, recepties en vergaderingen. De zalen in BoatHouse bieden ruimte voor elke gelegenheid. BoatHouse maakt optimaal gebruik van de omgeving. De mogelijkheden voor arrangementen en activiteiten waarbij men dineren of vergaderen kan combineren met (water)sport zijn talloos. Op zonnige dagen zijn de royale terrassen met buitenhaard geopend en kunt u buiten genieten van een maaltijd of een drankje. In de winter kan de gast zich warmen bij de sfeervolle open haard in het restaurant of in een van de zalen.

BoatHouse is goed bereikbaar met de auto, fiets en boot. Het restaurant beschikt over een ruime privéparkeerplaats en een grote aanlegsteiger om aan te leggen met de boot. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in en rondom BoatHouse en heten u graag van harte welkom.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden