Knife fork icon red

Parkzicht

8,8 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over Parkzicht

8.8
(48 reviews)
Eten
8.8
Service
9.1
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"zeer aangenaam"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer prettige bediening, je voelt je gast en ondanks deal alle ruimte voor eigen wensen. Een kok die zijn vak verstaat en er werk van maakt mooie gerechten te presenteren.

boomer op 15 oktober 2020
Geverifiëerd

"Lekker eten, maar weet wat je kiest"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Bij binnenkomst werden we meteen naar een tafel begeleid. De bediening was vriendelijk en legde een pen voor ons neer, zei dat we voor de restaurant week kwamen, dus geen menu nodig hadden een liep prompt weg. We hadden niet eens drankjes kunnen bestellen, en waar de pen voor was wisten we ook niet. Na 15min kwam ee...

Lees hele review

Bij binnenkomst werden we meteen naar een tafel begeleid. De bediening was vriendelijk en legde een pen voor ons neer, zei dat we voor de restaurant week kwamen, dus geen menu nodig hadden een liep prompt weg. We hadden niet eens drankjes kunnen bestellen, en waar de pen voor was wisten we ook niet. Na 15min kwam een andere langs die gelukkig wel drankjes op kwam nemen. De pen werd ook meegenomen. We denken dat het voor het invullen van de contactgegevens was, maar waar we dat op moesten invullen was ons niet duidelijk, want we hadden niks verder gekregen.

Wat betreft het eten ; het voorgerecht en tussengerecht waren erg lekker! We bergen er zeer van genoten.
Het hoofdgerecht was in vergelijking erg tam en saai, met relatief minder smaak. Dat vonden we erg jammer. Later kijkend op de kaart stonden er wel interessante gerechten tussen, dus normaliter zal het vast beter zijn.
Het dessert was lekker al was het mij niet helemaal duidelijk hoe de twee elementen bij elskaar zouden moeten passen. Beide waren lekker, maar een bijpassende combinatie vond ik het niet.

Al met al was het eten overwegend goed tot zeer goed, de bediening was vriendelijk al mogen ze wel iets vaker vragen of je nog iets wilt drinken. Dat zou hun omzet ook goed doen. Verder een hele fijne avond gehad!

Small 88543ad67f
Tula op 01 oktober 2020
Geverifiëerd

"Compleet plaatje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

We waren aangenaam verrast door het eten en de service was geweldig. We werden goed verzorgd.

Jeannette Parvani op 28 september 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Vriendelijke bediening, goed wijnadvies, verzorgd en smakelijk eten.

Franklin op 28 september 2020
Geverifiëerd

"Uitstekend gegeten"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Er staat een uitstekende kok in de keuken. Eten is verfijnd en ruim voldoende. Prima wijnen op de kaart.
Bediening laat iets te wensen over. Niet onaardig maar checken niet of alles oké is of dat je misschien nog iets wil drinken of iets dergelijks.. wij hadden bijv het eten eerder op tafel dan de...

Lees hele review

Heerlijk gegeten. Er staat een uitstekende kok in de keuken. Eten is verfijnd en ruim voldoende. Prima wijnen op de kaart.
Bediening laat iets te wensen over. Niet onaardig maar checken niet of alles oké is of dat je misschien nog iets wil drinken of iets dergelijks.. wij hadden bijv het eten eerder op tafel dan de wijn.. net erg maar klopt niet helemaal. Geen vraag of je nog iets bij dessert wil drinken. Ze hadden aan ons meer kunnen verdienen met wat meer enthousiasme.
Maar ondanks dat zeker aan te bevelen! We komen terug.

Annette Verweijen op 27 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Kelfkensbos 34 6511 TB Nijmegen

Over Parkzicht

Gelegen aan het Kelfkensbos, tegenover het historische Valkhofpark, is restaurant Parkzicht de nieuwste toevoeging aan hét Horeca kwartier van Nijmegen. Naast een maandelijks wisselende kaart bieden we ook een 3-gangendiner vanuit onze breed georiënteerde keuken. Ons restaurant, met groot verwarmd terras, biedt plaats voor groepen tot 90 personen. Parkzicht heeft een parkeergarage voor de deur en is makkelijk bereikbaar met het OV.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden