Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

Wat 66 mensen zeggen over Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.3
96%
Schrijf een review

"Aan te bevelen"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Goede, nette en attente bediening, prima keuken.
Elk van de gerechten was een feestje.
Leuke locatie.

Adri Miltenburg op 10 oktober 2018

"Lekker eten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Het is een gezellig restaurant met zeer vriendelijke, behulpzame bediening.
Wij voelden ons echt welkom! Zelfs toen wij om een rustiger plekje vroegen kon dat geregeld worden.
Het is erg rumoerig in het restaurant( akoestiek ) maar na de verbouwing volgend jaar Januari zal dat verholpen zijn.
Het eten was voortreffelijk!
Een aanrader.

Gerdien Brouwer op 09 oktober 2018

"Viergangen verrassingmenu"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Gingen voor het Dining City driegangenmenu en besloten ter plekke een vierde gang toe te voegen. Eten was zeker smakelijk en gevarieerd. De lokatie en inrichting met verschillende niveau's leuk en de moeite waard.

Peter op 29 september 2018

5.0 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 6

Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de pat...

Lees hele review

Na veel lovende kritieken, toch zelf gaan proberen. Service is vriendelijk, alhoewel de uniforme kleding te wensen over laat.
Over de keuken hoeven we niet veel te zeggen. Het was geen succes. Voor een chef kok, die, zoals je mag geloven, in verschillende resetaurants van naam ervaring heeft opgedaan, heeft de patron cuisinier weinig inzicht in smaak combinaties. Een mooi opgemaakte rivierkreeft salade die volledig verloren gaat door het geweld van een krachtige cazpacho, een totaal smakeloze "risotto" die niet romig was en waarvan de gebruikte rijst niet gaar was en het gepocheerde ei dat rauw was en water lekte, een hoofdgerecht van maishoen op een smeer van mais en met een compleet arsenaal aan zoete omlijsting en een desert dat, naar mijn mening, rechtstreek uit de verpakking van de groothandel op het bord wordt ge-etaleerd, wel vakkundig neergelegd.... dat dan weer wel.
Het positieve aan dit onvergetelijke culinaire genot was, dat het wijn advies goed was en de wijnen ook echt lekker waren. Maar ja, dat kan de kok ook niets verkeerd aan doen.

René op 16 augustus 2018

"Maaltijd voortreffelijk, rekening niet conform aanbieding ING rentepunten."
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p...

Lees hele review

Het diner was voortreffelijk. Hulde aan de kok. Personeel vriendelijk maar weinig professioneel. We moesten vragen om de tafel schoon te maken, het menu was niet goed bekend. Wel prima wijnvoorstel door de stageair.
Vlgs. de informatie door Diningcity via internet, was het 4-gangenmenu 42,50 p.p. waar dan 10,00 p.p. in mindering zou worden gebracht via het rentepuntensysteem. Op de rekening werd uitgegaan van 47,50 p.p. waar de 10,00 p.p. werd afgetrokken. Geen prettige conclusie, waardoor ook geen fooi.

Marijke Wessels-Kaalen op 04 juni 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

Over Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.

Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.

Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden