Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

Wat 66 mensen zeggen over Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.3
96%
Schrijf een review

"leuk en gezellig mooie omgeving aardig en vriendelijk personeel"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

gezellig restaurant, waar het ondanks de felle kou buiten heerlijk warm was. Goede wijnen, heerlijk gegeten, maar vooral vriendelijk personeel, iets wat je niet meer vaak tegen komt. alle lof!

wilma op 18 maart 2018

"Teleurstellend"
5.0 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten was zeer teleurstellend. Het voorgerecht van krab was lekker. Van het hoofdgerecht was het vlees erg lekker, maar was het een erg klein stukje. Er zat een puree bij van aubergine die gerookt was die niet lekker smaakte. Voor het hoofdgerecht was de portie ook erg klein, er zaten geen bijgerechten bij. Het t...

Lees hele review

Het eten was zeer teleurstellend. Het voorgerecht van krab was lekker. Van het hoofdgerecht was het vlees erg lekker, maar was het een erg klein stukje. Er zat een puree bij van aubergine die gerookt was die niet lekker smaakte. Voor het hoofdgerecht was de portie ook erg klein, er zaten geen bijgerechten bij. Het toetje van grapefruit was alleen maar zuur en bitter. Het tomatenijs smaakte naar pure tomatenpuree, niet lekker. Meerdere personen van ons gezelschap hebben het toetje overgeslagen.
Ondanks dat de service tijdens het diner goed was, werd er niet goed gereageerd op onze klachten. Bij het toetje gaf de serveerster aan dat ze het zelf nog niet had geproefd maar de klachten meer had gehoord en dat ze het door zou geven. We hebben geen terugkoppeling uit de keuken gehad. Het was heel anders geweest als dat wel was gekomen, of desnoods een kopje koffie/thee van het huis als goedmakertje. Dan waren we met een ander gevoel weggegaan. Hier zullen we niet snel terugkomen, helaas.

Z. Vink op 17 maart 2018

"Geweldig lekker en gastvrij!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een heerlijk driegangen diner gehad, tot in de puntjes verzorgd. Gezien mijn huidige dieet voor mijn PDS vooraf aangegeven dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben en eventueel verdere afstemming mogelijk was. Niet alleen ben ik vantevoren gebeld, maar is er ter plekke nog extra afstemming geweest ...

Lees hele review

We hebben een heerlijk driegangen diner gehad, tot in de puntjes verzorgd. Gezien mijn huidige dieet voor mijn PDS vooraf aangegeven dat ik bepaalde voedingsmiddelen niet mag hebben en eventueel verdere afstemming mogelijk was. Niet alleen ben ik vantevoren gebeld, maar is er ter plekke nog extra afstemming geweest omtrent mijn diner. Dennis heeft het uitstekend bereid en gezorgd voor een geslaagde en smaakvolle avond! De bediening was vriendelijk, gastvrij en meedenkend, waardoor het zeker een geslaagde avond is geweest!

Lisanne op 11 maart 2018

6.3 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 6

Het eten was voor ons niet zo geweldig. Beetje smakeloos. Wij zouden niet nog een keer gaan.

F.S op 11 maart 2018

"Super lekker gegeten . Aanrader! "
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Voor het eerst gegeten in vernieuwde klein hartenstein. Erg aardige bediening. Gewoon gezellig ! Eten was heerlijk. Oesters vooraf en daarna vier gangen. Gerechten zagen er mooi uit en de smaken van de ingrediënten goed en verrassend . Jammer dat het niet vol zat dat is minder voor de sfeerbeleving. Maar dat moet goed komen!

Gera op 10 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

Over Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.

Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.

Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden