Knife fork icon red

Klein Hartenstein

8,6 (66 reviews)
96%

Wat 66 mensen zeggen over Klein Hartenstein

8.6
(66 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.3
96%
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was TOP! We hadden een 4- gangen verrassingsdiner, erg goed. De bediening was goed en vrolijk. De sfeer en uitstraling van het restaurant is rustig met mooie beschilderingen aan de muur van de airborne.

Small 8a7cf5ec77
s. bolder op 26 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het verrassingsmenu was een ware belevenis! Heerlijk gegeten!

Rianne Reulink op 23 februari 2020
Geverifiëerd

"Klein Hartenstein !! Een verrassing!!"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

4 gangen verrassingsmenu, was een feestje, de samenstelling bij elke gang duidelijk uitgelegd. En het ziet er fantastisch uit. Geen foto's dat doe ik niet.

Tonio Visser op 20 februari 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk eten gewoon. Het beste restaurant in Oosterbeek, verreweg

Mirjam LUB op 15 februari 2020
Geverifiëerd

"Minder goed dan gedacht/verwacht"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

We hadden vier gangen verrassingsmenu. De gerechten waren stuk voor stuk plaatjes! Dat was ook wel online op sites te vinden, alleen de smaken en ingrediënten vielen tegen. Zo kregen we bijvoorbeeld patat bij het hoofd gerecht, dat deed ook wat vreemd aan. Weinig verrassend, wellicht ben ik een hoge standaard gewend...

Lees hele review

We hadden vier gangen verrassingsmenu. De gerechten waren stuk voor stuk plaatjes! Dat was ook wel online op sites te vinden, alleen de smaken en ingrediënten vielen tegen. Zo kregen we bijvoorbeeld patat bij het hoofd gerecht, dat deed ook wat vreemd aan. Weinig verrassend, wellicht ben ik een hoge standaard gewend? Als ik kijk naar de prijs, dan vond ik het dat niet waard. Daarnaast stond niemand in de garderobe, moesten zelf onze jas ophangen en aantrekken. Aan de bar kon ik zien dat een jongeman er de hele avond zat met zijn jas aan, dat gaf toch een wat rare indruk voor een restaurant want een chique allure moet hebben. Het was voor ons een stukje rijden en had gehoopt dat het de moeite was, helaas concludeer ik achteraf dat het niet het geval was.

Marieke op 10 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Utrechtseweg 226 6862 AZ Oosterbeek

Over Klein Hartenstein

Villa Hartenstein is gelegen aan de Utrechtseweg in Oosterbeek. Villa Hartenstein heeft een erg rijke voorgeschiedenis. In 1728 begon Villa Hartenstein als herberg en was in september 1944 het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart.

Dineren in een sfeervol restaurant doe je bij Villa Hartenstein. De open sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De gerechten kunnen als overheerlijk worden bestempeld en worden geserveerd door Michelin sterrenchef Dennis Richter Uitdenbogaardt. Dennis presenteert elke maand een ander menu waar je de keuze kunt maken uit de specialiteiten van Villa Hartenstein.

Laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Villa Hartenstein!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterbeek e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden