Nacarat

Aziatisch, Midden-Oosters | €€
8,1 (22 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 22 mensen zeggen over Nacarat

8.1 Gebaseerd op 22 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurant Week was top!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Menu was heel lekker, bediening was aardig en netjes. De uitzicht was prachtig en interieur was super mooi. Ook veel vega opties! We komen graag een keer terug.

Joris op 22 maart 2018

"Super mooi en heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een super mooi restaurant! Van binnen is het een feestje, maar ook als je naar buiten kijkt. Bediening was heel aardig. Eten was mega lekker en heerlijke keuken. We hebben echt een top avond gehad, samen met de tafels naast ons, want iedereen gaf aan dat ze het top vonden. Ga zeker nog een keer terug, ook weer met de Restaurant Week.

Anne op 22 maart 2018

"Revieuw Nacarat"
5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Mooie ambiance echter de serveerster was plichtmatig en sommigen van de bediening spraken engels.. Jongens, leer de Nederlandse taal, je werkt in de hospitality!
Het eten leek meer op een aantal voorafjes, de hoofdmaaltijd was erg karig. We hadden na de drie gangen nog trek en wij zijn geen grote eters.
Als je na...

Lees hele review

Mooie ambiance echter de serveerster was plichtmatig en sommigen van de bediening spraken engels.. Jongens, leer de Nederlandse taal, je werkt in de hospitality!
Het eten leek meer op een aantal voorafjes, de hoofdmaaltijd was erg karig. We hadden na de drie gangen nog trek en wij zijn geen grote eters.
Als je naar de w.c. gaat moet je naa de derde verdieping waar ongeintreseerde types op je wachten om je door een poortje te laten. Het voelt niet gastvrij.
Kortom; leuke tent om een borrel te doen of te lunchen maar niet voor een diner.

Marianne op 22 maart 2018

"Toerist in eigen stad"
6.7 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 7

Lekker gegeten bij Nacarat. Mooie gerechtjes, fijne smaken.
Portie hoofdgerecht wel aan de (te) kleine kant (restaurantweek menu?).

Zowel bij binnenkomst als aan tafel werden we enkel in het Engels aangesproken. An sich al beetje gek. Amsterdam is tenslotte (nog) geen Londen. De voertaal is nog steeds gewoon NL...

Lees hele review

Lekker gegeten bij Nacarat. Mooie gerechtjes, fijne smaken.
Portie hoofdgerecht wel aan de (te) kleine kant (restaurantweek menu?).

Zowel bij binnenkomst als aan tafel werden we enkel in het Engels aangesproken. An sich al beetje gek. Amsterdam is tenslotte (nog) geen Londen. De voertaal is nog steeds gewoon NL.
Je zou verwachten, dat je op zijn minst wordt gevraagd of Engels als voertaal een probleem is en een excuus verwachten voor het niet NL spreken van het bedienend personeel. Not!

Het is een leuk restaurant, met internationale allure...om dat waar te maken mag het niveau van eten van en bediening nog wel omhoog.

R op 19 maart 2018

"Delicious "
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

I visited Nacarat with a friend for our birthday. We had a really enjoyable time. The first thing we noticed was how beautiful it was. The restaurant was so pretty inside with a lovely view.
The food was so delicious. Amazing! And a lot of it. I thought it was reasonably priced considering the food and the location...

Lees hele review

I visited Nacarat with a friend for our birthday. We had a really enjoyable time. The first thing we noticed was how beautiful it was. The restaurant was so pretty inside with a lovely view.
The food was so delicious. Amazing! And a lot of it. I thought it was reasonably priced considering the food and the location. I would eat here everyday if I could.

Things that were not so good. The toilet situation was a bit annoying.
It’s two floors down and you have to line up for a long time because there is only 4 of them, it’s shared with everyone in Hudson Bay.

People were just walking in and sitting down because it’s not obvious that you need to be seated by reception. This kept the waitstaff constantly busy reseating people.

The staff were so friendly and nice. Very discreet and the service was quick. Only thing was it was hard to order drinks throughout your meal because the staff were so busy.

Lisa op 19 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Nacarat

Keuken: Aziatisch, Midden-Oosters

Restaurant Nacarat in Amsterdam is geïnspireerd op de warme kleur oranje die terug komt in de zon die ondergaat tijdens een geweldige smaakervaring van chefkok Chef Angelo Kremmydas.


Geniet van de geweldigen smaken die het Midden-Oosten te bieden heeft in het hart van Amsterdam. Laat je amuseren door het prachtige uitzicht of door de geweldige bereidingen van koks in de open keuken. Smaken, geuren, kleuren en uitzichten geven je een Oosterse betovering. 


Ben je klaar voor de betoverende smaak van het Midden-Oosten? Proef, deel en bewonder Nacarat. 

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden