Knife fork icon red

Ouwe Struys

8,6 (26 reviews)

Wat 26 mensen zeggen over Ouwe Struys

8.6
(26 reviews)
Eten
8.9
Service
8.5
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Moedwillige misleiding"
3.7 Keuken 6 | Service 1 | Sfeer 4

Had me online aangemeld voor het driegangenmenu van Nespresso a €37,50. Bij aankomst gaf de serveerster er blijk vanop de hoogte te zijn dat we voor dit menu gereserveerd hadden. In het restaurant stond een schoolbord met daarop de gerechten van dit driegangenmenu. De serveerster bracht ons de kaart met de mededelin...

Lees hele review

Had me online aangemeld voor het driegangenmenu van Nespresso a €37,50. Bij aankomst gaf de serveerster er blijk vanop de hoogte te zijn dat we voor dit menu gereserveerd hadden. In het restaurant stond een schoolbord met daarop de gerechten van dit driegangenmenu. De serveerster bracht ons de kaart met de mededeling dat we van her schoolbord maar ook van de kaart mochten kiezen. Toen ze de bestelling kwam opnemen, heb ik dit nog bij haar geverifieerd; ze bevestigde het. Bij afrekening bleek evenwel dat alle 6 gerechten apart waren berekend; de rekening viel daardoor veel hoger uit dan ons was voorgespiegeld. Omdat ik hier met mijn moeder was die haar 75jarige verjaardag vierde, heb ik niets gezegd; ik wilde de verjaardag van mijn moeder niet bederven. Het restaurant d'n ouwe Struys heeft ons vertrouwen ernstig beschaamd; wij zullen hier nooit meer naar toe gaan!

Marie op 23 januari 2020
Geverifiëerd

"Weer heerlijk genoten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zo net na Nieuwjaar besloten we opnieuw naar Ouwe Struys te gaan en wederom een heel goede keuze. Voorgerechten respectievelijk gerookte zalm (niet in de klassieke roosjesvorm, maar flinke plakken) en een Spaans/Italiaanse ham combinatie met meloen en ander fruit. Hoofdgerecht voor ons beiden kabeljauw au papillot. ...

Lees hele review

Zo net na Nieuwjaar besloten we opnieuw naar Ouwe Struys te gaan en wederom een heel goede keuze. Voorgerechten respectievelijk gerookte zalm (niet in de klassieke roosjesvorm, maar flinke plakken) en een Spaans/Italiaanse ham combinatie met meloen en ander fruit. Hoofdgerecht voor ons beiden kabeljauw au papillot. De stevige moot wordt ingepakt in vetvrij papier met groenten en kruiden. Daaromheen aluminiumfolie en dan garen in het eigen vocht in de oven. Voortreffelijk! Over de heerlijke bijlagen en prachtige frites gaan we het niet meer hebben. Het dessert van de dag was weer een plaatje. Prachtig wat Albert Kiekens en zijn brigade ons weer hebben voorgeschoteld.

Roel en Tine Veldwijk, Breda op 09 januari 2020
Geverifiëerd
Dn Ouwe Struys heeft gereageerd op 09 januari 2020

Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot de volgende keer


8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Klassieke keuken die toch altijd weer prima uitpakt. Gezellige en vakbekwame bediening door twee jong dames. We komen vaker bij dit prima restaurant.

Bert Lippens op 05 januari 2020
Geverifiëerd
Dn Ouwe Struys heeft gereageerd op 05 januari 2020

Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot de volgende keer


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en geweldige service. Echt een aanrader!

Bas van der Muren op 22 december 2019
Geverifiëerd
Dn Ouwe Struys heeft gereageerd op 22 december 2019

Hartelijk dank voor de review fijne feestdagen en een mooi gezond en culinair 2020 toegewenst


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten

Ria van Gils op 15 december 2019
Geverifiëerd
Dn Ouwe Struys heeft gereageerd op 15 december 2019

Hartelijk dank voor uw reactie en graag tot de volgende keer en fijne feestdagen

Plattegrond Alle restaurantdeals in Breda e.o.

Roskam 2 4813 GZ Breda

Over Ouwe Struys

In het mooie Breda bevindt zich het sublieme restaurant Ouwe Struys. Hier kan je genieten van de overheerlijke gerechten die met passie en liefde geserveerd worden. Restaurant Ouwe Struys maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten. Dankzij de sfeervolle inrichting en het vriendelijke personeel hangt er een fijne ongedwongen sfeer.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Breda e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden