Knife fork icon red

Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw & Agus Hermawan

Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw & Agus Hermawan

8,6 (103 reviews)
93%

Wat 103 mensen zeggen over Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw & Agus Hermawan

8.6
(103 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.2
93%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

geweldige kwaliteit, echte goede indische smaken, leuke sfeer!!

peter Kaan op 18 april 2019
Geverifiëerd

"Restaurantweek verrassingsmenu"
6.0 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 6

Ik maak vaak gebruik van de restaurantweekdeals want mag je proeven van een mooi menu. De verassingsmenu hier is toch erg verrassend en daar mee anders dan ik had verwacht. Je wordt prettig ontvangen en de bediening is top, er zit niet echt logica in en zo heb je wel 4 obers die vragen of je wat wilt drinken terwijl...

Lees hele review

Ik maak vaak gebruik van de restaurantweekdeals want mag je proeven van een mooi menu. De verassingsmenu hier is toch erg verrassend en daar mee anders dan ik had verwacht. Je wordt prettig ontvangen en de bediening is top, er zit niet echt logica in en zo heb je wel 4 obers die vragen of je wat wilt drinken terwijl je allang besteld hebt een overkill aan mensen dus aan je tafel. Maar goed ze waren allemaal even vriendelijk en dat is helemaal top. Dan het verassingsmenu, 2 grote gebakken dimsums met varkensgehakt, iets aan de zoute kant maar door de chilisaus prima. Toen kregen we een kommetje sotosoep bouillon was op smaak en de soep was gevuld met tauge en kip. Vervolgens 1 raviolideegkussen die gevuld was met gehakt en iets van pompoenpuree en die was top. Mijn tafelgenoot grapte dit is ons hoofdgerecht en toen antwoordde ik... nee joh... maar hij had dus gelijk. We kregen daarna nog een sponscakeje en een spoon ijs.. Ik had totaal iets anders verwacht van een verassingsmenu, geen rijst in een indonesische restaurant is eigenlijk not done. Top: de bediening:) tip: vermeld toch wat het menu wordt i.p.v. ons te "verassen". Dit restaurant stond op mijn bucktetlijst, dus ik kan het afstrepen maar ik ga er niet snel nog een keer naar toe.

P. Jordan op 22 maart 2019

"Fantastisch"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Geweldige Rijsttafel gegeten. Een van de beste Indo's van Noord Holland. Wij komen zeker terug.

Joorn Jansen op 27 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Zijlstraat 49 2011 TK Haarlem

Over Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw & Agus Hermawan

Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw is gevestigd in het mooie Haarlem. Ron Blaauw stuurt zijn chefs door heel Nederland om op deze manier de liefde voor echt goed eten te verspreiden. Bistrobar Indonesia werkt samen met een top chef die ervoor zorgt dat elke avond weer een groot succes wordt. Een avond vol kwaliteit, smaaksensaties en verrassingen! De bijpassende wijnen of Aziatische cocktails maken deze avond helemaal compleet. Verwen jezelf en je geliefden met een avond culinair genieten op hoog niveau. Boek snel een tafel bij Bistrobar Indonesia by Ron Blaauw en ervaar de belevenis.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden