De Doelen

Frans | €€€
8,4 (104 reviews)
93% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van De Doelen

Wat 104 mensen zeggen over De Doelen

8.4 Gebaseerd op 104 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Iets minder dan anders, misschien doordat de patron er vanwege z'n knieperatie niet was. Een 4 gangen menu besteld,3 gangen gekregen, het tussengerecht was vergeten, jammer, dat is dus ook de reden waarom er geen 8 voor het geheel is toegekend.Mijn Franse tafeldame vond het allemaal geweldig gelukkig en tenslotte komen we wel weer terug.Een groot pluspunt van De Doelen is altijd de valetparking.

Anoniem op 12 maart 2013

5.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 7

We hadden gekozen voor het restaurant week menu van 27,50. Zonder zich voor te stellen of ons welkom te heten kregen we het menu in ons handen gedrukt, waarbij we steeds keus uit twee hadden. Verder geen uitleg wat de gangen inhielden.

Een simpel "wie had er vlees en wie had er vis" had de serveerster nodig om de...

Lees hele review

We hadden gekozen voor het restaurant week menu van 27,50. Zonder zich voor te stellen of ons welkom te heten kregen we het menu in ons handen gedrukt, waarbij we steeds keus uit twee hadden. Verder geen uitleg wat de gangen inhielden.

Een simpel "wie had er vlees en wie had er vis" had de serveerster nodig om de borden bij de juiste persoon te zetten. Bij het uitserveren van de gangen werd wederom geen uitleg gegeven wat er op het bord lag.

Het eten was lekker, maar niet ruim bedeeld en geen extra'tje, nog geen brood of frietje of aardappeltje. (ik had echt nog trek toen ik thuis kwam en ik ben een matige tot gemiddelde eter).

Tijdens het diner werd niet gevraagd of het voldoende was of dat het naar wens was..... jammer....

Al met al dus best lekker gegeten, maar de attentie en aankleding/verwennerij die je van goed bedienend personeel mag verwacht, ontbrak. Wij komen hier niet weer terug.

Anoniem op 10 maart 2013

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Het is de eerste keer dat we mee doen aan de restaurantweek. Het is even afwachten wat je dan aangeboden krijgt. Er was echter keuze uit verschillende gerechten. Als we gewoon vanaf de menukaart hadden gegeten, hadden we wat anders gekozen. Het leuke was dat je nu eens iets at, waar je niet zo gauw voor gekozen had....

Lees hele review

Het is de eerste keer dat we mee doen aan de restaurantweek. Het is even afwachten wat je dan aangeboden krijgt. Er was echter keuze uit verschillende gerechten. Als we gewoon vanaf de menukaart hadden gegeten, hadden we wat anders gekozen. Het leuke was dat je nu eens iets at, waar je niet zo gauw voor gekozen had.
Het eten en de wijn waren heerlijk. De dame van de bediening adviseerde een paar keer de wijn bij het gerecht. Het was weer een prima avond bij De Doelen.

Anoniem op 06 maart 2013

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Goed gegeten, bediening zeer correct

Anoniem op 04 maart 2013

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Gisterenavond heerlijk gegeten. Hier wordt met liefde gekookt, dat zie je en dat proef je!! Zeer enthousiaste, aardige bediening. Een verassings menu van 4 gangen voor 39,50. Prachtig coquille gerecht met heerlijke Franse bloedworst. Hoe verzin je het? Zo'n heerlijke cominatie. Vers, mooie cuisson met stukjes eenden...

Lees hele review

Gisterenavond heerlijk gegeten. Hier wordt met liefde gekookt, dat zie je en dat proef je!! Zeer enthousiaste, aardige bediening. Een verassings menu van 4 gangen voor 39,50. Prachtig coquille gerecht met heerlijke Franse bloedworst. Hoe verzin je het? Zo'n heerlijke cominatie. Vers, mooie cuisson met stukjes eendenlever. Plaatje om te zien. Daarna zeeduivel (iets te gaar) maar zo vers en lekker. Daarna kalfswang met linzen. Een droom zo heerlijk. Ananas toetje prachtig en lekker. Kaasbordje was prima en gelukkig op de juiste temperatuur.
Kortom een heerlijke en knusse avond. Voelde ons in de watten gelegd!
Een minpunt was de tafel achter ons waar ouders met 2 kinderen zaten van ongeveer 13 en 10 jaar. Zij stonden elke 2 minuten op en liepen constant door het restaurant wat bijzonder hinderlijk was. Dit was ernstig onrustig ook omdat de ruimte tussen de tafeltjes niet erg groot was en zodoende de kinderen zich tussen onze en hun stoelen moesten wringen. De kinderen gedroegen zich alsof zij in Mc Donalds waren. Hier had iets van gezegd moeten worden door de bediening. Verder niets dan lof. Komen zeker terug en hopen dan dat gezin er niet zal zijn!!

veronique van Zinnicq Bergmann- Enneking op 26 oktober 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Doelen

Keuken: Frans

In het centrum van Muiden direct aan de sluis vind je restaurant de Doelen. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand dat stamt uit 1688.

Het restaurant is artistiek ingericht waarbij de kunst je op het eerste gezicht gelijk opvalt. De intieme sfeer van het restaurant zorgt ervoor dat je urenlang kan blijven natafelen. Kom lekker genieten van de heerlijke gerechten van restaurant de Doelen.

Het restaurant serveert seizoensgebonden gerechten. Restaurant de Doelen mag zich trotse eigenaar noemen van een BIB Gourmand, die ze in december 2018 van Michelin hebben ontvangen.

Tijdens de warme zomerdagen kun je uitgebreid van jouw diner of lunch genieten op het prachtige terras. Het terras biedt een perfect uitzicht op de Muidense sluis en alle passerende vaartuigen op het water.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Muiden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden