Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Wilhelminapark

8,9 (46)

Wat zeggen mensen over Wilhelminapark

8.9
(46 reviews)
Eten
9.2
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Aanrader"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met de familie 4-gangen lunch op zondagmiddag. Heerlijk gegeten, hele prettige bediening. Aanrader!

Mieke op 07 oktober 2019

"Haring in een tonnetje gevoel"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten,5-10 smaakvol en presentatie een plaatje, jammer dat het zo druk was en we erg op elkaar gepropt zaten,vooral waar er banken tegen de muur staan, weinig ruimte tussen de tafels.

Gerie van Baal op 07 oktober 2019

"Tegenvaller "
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Op een regenachtige zondag middag verheugden wij ons op een lekkere lunch bij het Wilhelmina park . Helaas de obers hebben weinig interesse in de gasten ( op 1 ober na) , de tafels staan strak naast elkaar je kan het gesprek van de buren niet negeren en elkaar versta je amper in de herrie. Eten was lekker niet heel bijzonder borden werden op tafel gezet met een minimale uitleg van wat er op je bord ligt. Toen wij om de rekening vroegen stond de ober wel 10 seconden later met het pinapparaat klaar helaas toen we naar buiten gingen was er geen bediening meer te vinden om te wijzen waar onze jassen zich bevinden . Je verwacht toch iets meer als je 120 euro afrekend voir twee personen
en twee uur later al weer buiten staat.

Margreet Groeneweg op 07 oktober 2019

"Enorm genoten. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Enorm genoten van de wijnen, het eten, de sfeer en de service bij het Wilhelminapark. Zou het anderen zeker aanraden het restaurant te bezoeken.

Kirsten van Dommele op 06 oktober 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Voor de tweede maal gegeten in het Wilhelminapark. We kwamen voor het driegangen (veelbelovende) lunchmenu, dat zijn naam waarmaakte. Eventueel was dit nog uit te breiden naar viergangen, maar de drie gangen waren voor ons ruim voldoende. Het ons aangewezen tafeltje (voor twee persoons in het midden van de zaak) vonden wij wat donker, voor een volgend bezoek kiezen wij dan graag voor een tafeltje aan de zijkant, met daglicht of een lamp boven de tafel. De ambiance buiten lokt overigens ook om een keer met mooi weer te komen!

Lennie Nijenhuis op 06 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Wilhelminapark 65 3581 NP Utrecht

Over Wilhelminapark

Met veel bewondering genieten wij elke dag weer van dit prachtige stukje Utrecht. Een park en pand vol historie, waar arbeiders vroeger voor een lichte onthaasting naar toe kwamen. Wij willen dit graag met u delen.


Toegankelijkheid, een vriendelijke balans in de prijs ten opzichte van de kwaliteit en informele correcte service zijn begrippen voor ons restaurant. Of u nu komt voor de lunch, het diner, de borrel of alleen een kopje koffie, u bent altijd van harte welkom.


Klassiek Frans georiënteerd, maar geheel eigentijds, zetten wij ons dagelijks in voor kwaliteit van onze gerechten en service.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden