El Qatarijne

€ 79,50

Meesterlijk 8-gangen luxe menu

El Qatarijne

Fusion, Mediterraan, Midden-Oosters
8,8 (159 reviews)
92%

Meesterlijk 8-gangen luxe menu € 79,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van El Qatarijne

Deal
Meesterlijk 8-gangen luxe menu
€ 79,50

Midden in het hart van Utrecht is El Qatarijne te vinden! El Qatarijne is een restaurant waar culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samensmelten. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Wellicht kun je zelfs ruiken wanneer jouw gerecht wordt bereid door het getalenteerde keukenteam van El Qatarijne. Het restaurant heeft namelijk een open keuken waar je de keukenbrigade vol passie aan het werk ziet gaan.

Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Wist je dat het restaurant 12 Gault&Millau punten heeft?

Speciaal voor DiningCity serveert het restaurant een Meesterlijk 8-gangen luxe menu! Aanschuiven aan deze luxe tafel, kost slechts € 79,50 per persoon.

Wanneer kan El Qatarijne jou verwelkomen?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 28 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Verrassend 6-gangen diner
€ 59,50

In hartje Utrecht is El Qatarijne te vinden! El Qatarijne is een restaurant waar culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samensmelten. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Wellicht kan je zelfs ruiken wanneer jouw gerecht wordt bereid door het getalenteerde keukenteam van El Qatarijne. Het restaurant heeft namelijk een open keuken waar je de keukenbrigade vol passie aan het werk ziet gaan.

Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Wist je dat de gasten van de Nationale Restaurant Week het El Qatarijne verkozen hebben tot één van beste restaurants van de Restaurant Week 2021? En El Qatarijne kreeg een prachtige 8.87 en is daarmee bekroond tot één van de beste restaurants van Utrecht! Heb je nog meer redenen nodig? Nog eentje dan: het restaurant heeft 12 Gault&Millau punten!

Om dit allemaal te vieren serveert het restaurant speciaal voor jou een Verrassend 6-gangen diner! Een tafeltje voor twee kost € 59,50 per persoon.

Overtuigd? Boeken maar!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 28 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 159 mensen zeggen over El Qatarijne

8.8 Gebaseerd op 159 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

We dachten met de restaurantweek een apart menu te krijgen, speciaal voor de restaurantweek. We kregen echter het ‘standaard’ 4-gangenmenu, dit was even duur (via de restaurantweek zelfs eurootje duurder...) als het 4-gangenmenu van de normale kaart. Oftewel, dit had niet via de restaurantweek gehoeven. Het was lekk...

Lees hele review

We dachten met de restaurantweek een apart menu te krijgen, speciaal voor de restaurantweek. We kregen echter het ‘standaard’ 4-gangenmenu, dit was even duur (via de restaurantweek zelfs eurootje duurder...) als het 4-gangenmenu van de normale kaart. Oftewel, dit had niet via de restaurantweek gehoeven. Het was lekker, maar vonden dit wel erg jammer! We hadden veel liever deze avond gebruikt voor een restaurant die we hadden kunnen leren kennen dankzij een speciaal menu en aantrekkelijke prijs, zoals in de restaurantweek gebruikelijk is. Hier hadden we net zo goed buiten de restaurantweek om kunnen eten.
Eten was verder lekker, het zit mooi, maar de sfeer was wat ongemakkelijk. Wijnarrangement niet bijzonder en het leek alsof ze maar wat zeiden bij de wijn.

Judith Smits op 29 september 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker eten, mooi verzorgd en zeer attente bediening.

A.R. Mari op 15 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

eten was heerlijk! bijzondere combinaties en heerlijke wijnen, echt een aanrader!
Ook de service was top, alles duidelijk uitgelegd en zeer vriendelijk.

Marek Masse op 29 juni 2019
Geverifiëerd

"Niet zo enthousiast "
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Wij waren teleurgesteld. We waren hier voor de restaurantweek en hadden goede recensies gelezen. De inrichting van het restaurant is wat oud, het was zeer rustig, het eten zag er mooi uit maar smaakte niet zo en de rekening vind ik veel te hoog.

B op 29 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een zes gangen verrassingsmenu. Alles is met zorg klaar gemaakt en de opmaak is prachtig. Het wijnarrangement is perfect passend bij de gerechten. Het was een heerlijke avond op culinair hoog niveau.

jaap Jongeneel op 27 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over El Qatarijne

Keuken: Fusion, Mediterraan, Midden-Oosters

Restaurant El Qatarijne ligt in het historische centrum van Utrecht. Bij het restaurant komen culinaire tradities en innovatie op mediterrane wijze samen. De geuren van de Ottomaans-Mesopotamische ingrediënten ruik je meteen bij het betreden van het restaurant. Bij El Qatarijne ervaar je gastvrijheid op hoog niveau. De echte Franse klassiekers worden in een nieuw eigentijds en dynamisch jasje gestopt. Elk menu wordt telkens opnieuw verrassend gehouden. Bij El Qatarijne is het naleven van de 'roots' erg belangrijk, dit zorgt er voor dat de geur, kleur en smaak herkenbaar blijven. Pak je kans en geniet van een geweldige avond uit bij El Qatarijne!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden