Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Strandlodge

8,5 (79 reviews)

Wat 79 mensen zeggen over Strandlodge

8.5
(79 reviews)
Eten
8.6
Service
8.4
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Super 4 gangendiner all-in, maar hoofdgerecht was slecht! Bestond uit buikspek, varkenslapje en bloedworst, waarvan de bloedworst het lekkerst was! Buikspek te vet en varkenslapje taai!
Diner rijkelijk gevuld met amuses en wijn. Maar hoofdgerecht was jammer, hoort niet bij een sterrenrestaurant ?
Wij komen er al jaren, maar het was wel gezellig!

Bernard Slothouber op 09 maart 2018

"Heerlijk gegeten!!!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Na een hartelijke ontvangst, heerlijk gegeten bij de strandlodge. Een heerlijke amuse van zeeegel apart en heel orgineel opgediend. Het driegangen diner werd door ons uitgebreid met extra gang die alle stuk voor stuk heerlijk smaakten , mooi opgemaakte borden ,leuke vlotte bediening met verstand van zaken. Ook de en...

Lees hele review

Na een hartelijke ontvangst, heerlijk gegeten bij de strandlodge. Een heerlijke amuse van zeeegel apart en heel orgineel opgediend. Het driegangen diner werd door ons uitgebreid met extra gang die alle stuk voor stuk heerlijk smaakten , mooi opgemaakte borden ,leuke vlotte bediening met verstand van zaken. Ook de entourage was gezellig en warm ingericht heerlijke stoelen gezellig zittje bij de haard.
Kortom gezellig avond gehad .

Anja op 13 april 2017

"Geslaagde avond"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, met een vriendelijke bediening. We kregen bij meedere gangen collectief de neiging om ons bord af te willlen likken. We hadden het standaard menu uitgebreid met een extra gang en hadden na het dessert een meer dan voldaan gevoel.

De sfeer is anders dan anders. De opmaak van de borden was af en ...

Lees hele review

Heerlijk gegeten, met een vriendelijke bediening. We kregen bij meedere gangen collectief de neiging om ons bord af te willlen likken. We hadden het standaard menu uitgebreid met een extra gang en hadden na het dessert een meer dan voldaan gevoel.

De sfeer is anders dan anders. De opmaak van de borden was af en toe 'interessant' met onder andere gebruik van basaltgrint op het bord. Past overigens prima bij de atmosfeer van het restaurant.
De locatie is bijzonder en het terras geweldig.
Al met al, een geslaagde avond

Constant Nusink op 11 april 2016

"Gegeten met Ster !!!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Wij gingen naar de Strandlodge om heerlijk te eten. Nou dat is gelukt. Bijzonder goed gelukt. Alle gerechten die voorbij kwamen waren even smakelijk, voor het oog en voor de tong. Dit vonden ook mijn tafelgenoten. Ik had heerlijke vegetarische gerechten, de anderen vis en vlees.
Helemaal top en een dikke pluim voor de keukenbrigade.
We komen zeker nog eens terug !

Hannie op 06 april 2016

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker eten ,goede sfeer,uitstekende bediening

H.wessels op 03 april 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Winterswijk e.o.

Badweg 4 7102 EG Winterswijk

Over Strandlodge

Niet bij zee, wel aan het strand. Een prachtige Lodge op een prachtige locatie. Met uitzicht op een uniek natuurzwembad, gelegen in het bos, vind je het paradijs van de Achterhoek! Het gezellige interieur verleid je met haar country-chic uitstraling en het dakterras nodigt je uit voor heerlijke, lange zomeravonden. Chef-kok en eigenaar Mike Vrijdag kookt ambachtelijk in zijn internationale streekkeuken. Mike: "Koken is voor mij zoveel meer dan in een pannetje roeren: elk product heeft zijn eigen techniek, elke smaak een eigen gevolg. De keukenteam zet geregeld de koppen bij elkaar. Is een gerecht niet helemaal wat zij ervan verwachtten, dan maken zij het opnieuw. Maar waar het uiteindelijk om gaat is de totaalbeleving: op het moment dat wijn- en spijscombinaties kloppen en de zaak kolkt van gezelligheid: dan creëer je herinneringen."

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Winterswijk e.o.
0e659db883

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden