De Heeren van Montfoort

Frans | €€
8,4 (51 reviews)
90% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 51 mensen zeggen over De Heeren van Montfoort

8.4 Gebaseerd op 51 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke avond"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Mooie zaak. Netjes. Alleen wij vonden het binnen te koud. Jammer

Sandra De keijzer op 14 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk genoten"
8.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 7

Heerlijk avondje

Jasper van den Breul op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

"Had meer verwacht"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Ik had wat meer verwacht...

Mad op 09 september 2022
Geverifiëerd

"Verfijnd eten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Met z’n tweetjes gedineerd (4-gangen menu van de Chef voor 47,50) in de binnentuin bij de Heeren van Montfoort. Het eten was echt verfijnd qua smaken met mooi opgemaakte borden. Als liefhebbers van groenten misten we een schaaltje met groenten, want alleen garnering van groenten is oi onvoldoende voor de benodigde d...

Lees hele review

Met z’n tweetjes gedineerd (4-gangen menu van de Chef voor 47,50) in de binnentuin bij de Heeren van Montfoort. Het eten was echt verfijnd qua smaken met mooi opgemaakte borden. Als liefhebbers van groenten misten we een schaaltje met groenten, want alleen garnering van groenten is oi onvoldoende voor de benodigde dagelijkse vitamientjes. Helaas is dit tegenwoordig een trend in restaurants. Achteraf wel gezegd en daar werd op gereageerd, dat we erom hadden kunnen vragen. Dat is waar, maar je wilt geen lastige klant zijn en het kan ook best vooraf standaard worden aangeboden. Desnoods de keuze tussen frietjes en groenten.

Afijn, het eten en de wijnen waren zeer smakelijk. We betaalden incl fooi 155 euro. Met 2 cava’s van 7,50 en 6 wijnglazen van 6,75 en afsluitende koffie tikt het snel aan. De bediening was correct en attent. Het terras werd verwarmd, de houten tafeltjes kaal zonder kleedje, maar wel met vetplantje en kaars. Goedzittende stoelen. De tafels staan ruim uit elkaar. We hebben een fijne avond gehad.

Jessica op 29 augustus 2022

8.3 Keuken 7 | Service 10 | Sfeer 8

Nice place, very kind service.

Uri Ilan op 13 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Montfoort e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Heeren van Montfoort

Keuken: Frans

Bij de Heeren van Montfoort in het centrum van Montfoort kun je genieten van overheerlijke gerechten in een prachtig monumentaal pand. Met een warm onthaal en de vriendelijke bediening doet het team van Montfoort doet er alles aan om je een geweldige avond uit te bezorgen.

De Franse keuken is geïnspireerd op invloeden uit de hele wereld en ook de wijnen zijn van wereldse klasse. Ontdek de overheerlijke gerechten en laat je smaakpapillen verrassen door De Heeren van Montfoort.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Montfoort e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden