Knife fork icon red

Prinz Wolf

8,4 (14 reviews)

Wat 14 mensen zeggen over Prinz Wolf

8.4
(14 reviews)
Eten
8.9
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Goed eten op de Prinsengracht!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteren erg lekker gegeten bij Prinz Wolf, onze eerste ervaring. Begonnen met heerlijk oesters en daarna zowel de klassieke, Aziatische als de knolselderievariant geproefd. Buitengewoon vers, fris en lekker. Voeg dat bij heerlijke wijnen en de super bediening en het mag duidelijk zal zijn dat we hebben genoten. Komen zeker terug. Goed concept!!

Dolf van Veen op 21 juli 2018

"Voldeed niet aan verwachtingen"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Bij binnenkomst werden we al teleurgesteld: onze jassen konden niet worden opgehangen(?). Veel te veel kleine tafeltjes waarbij je met de rug tegen de muur zit en naar elkaars zij zit te kijken. Mijn mooie lange kante moest aan een haakje aan tafel waardoor deze deels op de grond lag te slepen en toen ik vroeg of ze...

Lees hele review

Bij binnenkomst werden we al teleurgesteld: onze jassen konden niet worden opgehangen(?). Veel te veel kleine tafeltjes waarbij je met de rug tegen de muur zit en naar elkaars zij zit te kijken. Mijn mooie lange kante moest aan een haakje aan tafel waardoor deze deels op de grond lag te slepen en toen ik vroeg of ze hem konden ophangen, hebben ze hem met veel moeite op een lege stoel ergens gelegd. Ik vond dat niet kunnen eigenlijk. Leuk idee die kleine tafels maar ik vind het niets. De hoge krukken zagen er ook niet comfortabel uit zonder rugsteun. De wijn was heerlijk. Service was prima. We hadden veel verwacht van het eten. Bisque was veel te zout en koud. De steak was gewoontjes en viel tegen voor een tartaria. Buikspek was daarentegen zalig. Hele goede en hete koffie! Ik kom helaas niet terug en raad het ook niet aan.

Lisanne op 18 maart 2018

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk, modern restaurant met verrassende gerechten voor een vriendelijke prijs. Leuke enthousiaste bediening.

Nico Gerritsen op 18 maart 2018

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Een heerlijke avond gehad. Zalige oesters en tartaar. Deal diningcity is absoluut aan te raden! En voor de niet koolhydraat eters een uitkomst.
Vriendelijk personeel

Yvette op 16 maart 2018

"Diner @Prinz Wolf"
7.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 7

Heerlijk eten. Personeel kon de service beter geven, dat was matig. Maar voor gewoon een avondje eten is het prima wel aan de hoge kant geprijsd.

XXX op 16 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

PRINSENGRACHT 411 1016 HM Amsterdam

Over Prinz Wolf

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden