Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Kek

7,8 (136)

Wat zeggen mensen over Kek

7.8
(136 reviews)
Eten
7.9
Service
7.7
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Hog in kwaliteit, laag in kwantiteit"
4.7 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 6

Het eten was aardig tot goed, echter het lijkt dat door de halve prijs men ook halve porties serveert. De eerste en derde gang waren de hoogtepunten uit het menu, maar hongerig het restaurant verlaten.

ChiangMai op Gister

"verrassingsmenu"
4.7 Keuken 3 | Service 6 | Sfeer 5

Karige gerechten.
Kleine hoeveelheid, weinig extra’s toevoegingen bij soepje, salade en toetje.
Dit menu is te duur voor wat er geserveerd wordt.

Brigitte op 02 november 2019

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker gegeten en vriendelijk personeel. Wel een paar minpunten. We hadden gereserveerd via de Staatsloterij voor een menu. Echter was de reservering niet bekend bij KeK. Er was plek en nadat ik de bevestigingsmail had laten zien konden we toch gebruik maken van het menu. Er werd gevraagd maar dieetwensen. 1 persoon lust geen garnalen en de ander eet geen suiker ivm diabetes. Bij het hoofdgerecht kregen we 1 plank die we met zijn 3 moesten delen. Durf &turf; steak en gamba’s. Als oplossing voor de persoon die geen garnalen lust was er een iets groter stuk vlees gereserveerd. Een beetje goede kok kan wel een creatievere oplossing bedenken. Voor het dessert was er ook niet echt een alternatief voor de persoon dient geen suiker eet behalve citroenijs (lijkt mij ook dat hier suiker in zin maar goed). Beter was geweest als er tegen een eventuele meerprijs een kaasplank werd aangeboden. Was een koude wind in het restaurant omdat de deur naar het terras vaak openging ivm een feest in de andere zaal.

Sandert op 30 oktober 2019

"Staatsloterij Fantastisch 4-gangen diner!"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Staatsloterij Fantastisch 4-gangen diner! Zeer teleurstellend ! Ongeïnteresseerde bediening. Soep in een glaasje, wilt u er misschien een lepeltje bij?? Hoofdgerecht, een Steak voor 2 personen op een houten plank met 2 ontbijtbordjes, en een sausje. De vraag hoe wilt u de steak gebakken hebben kon er niet af. Hij was rood, 'rare' zo u wilt. dat vind ik heerlijk maar mijn partner absoluut niet!! En een garnituur, nee dat hoort niet bij het menu en er wordt ook niet naar gevraagd. Alsnog besteld komt er heel veel later een bakje salade een een donkergeel/bruine portie slappe friet. Overduidelijk gebakken in veel te oude olie. Nee DIT WAS EENS MAAR NOOIT MEER.

Gerrit en Gerda op 28 oktober 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prima bediening ook eten was goed!! (alleen begon de (soort) muziek me op 'n gegeven moment te irriteren)

Wil Willemse op 26 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.

Vughterstraat 100 A - 106 5211 GL 's-Hertogenbosch

Over Kek

Restaurant Kek, van Koetjes en Kreeftjes maar ook van vlot, modern en bij de tijd, is gevestigd in een historisch pand in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Dit restaurant, met uitzicht op het water is vernieuwend en weet waar het voor staat.

Op de menukaart staan kreeft en dry-aged vlees. Deze culinaire heerlijkheden zijn hier niet anders te omschrijven dan echte pareltjes. De gerechten worden met echte zorg bereid. Dit behoudt veel van de kwaliteit, want het zijn al prachtige ingrediënten. 


Bij een goed stuk koe of kreeft hoort een spannende wijn. Ook hier weet dit moderne, hippe en frisse restaurant de juiste snaar te raken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in 's-Hertogenbosch e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden