Knife fork icon red

HanTing Cuisine

8,8 (431)

Wat zeggen mensen over HanTing Cuisine

8.8
(431 reviews)
Eten
9.1
Service
8.8
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Dubbel genieten."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een fusion van mijn favoriete keukens is voor mij dubbel genieten. De eetstokjes zijn wat misplaatst, tenzij je net als de chinezen de rest van het overgebleven vocht van je bord wilt slurpen. Het gestoomde brood hoefde voor mij ook niet. Enig minpuntje was de dessertwijn op martini-basis. Het is geen dessertwijn en smaakte ook niet bij het dessert. De rest was gewoon voortreffelijk; zowel keuken, service en sfeer.

Harry Schilder op 05 juli 2017

"Mooie zaak "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Prachtige gerechten. Goede service. Mooie wijn spijs combinaties. Af.

DJ Koeman op 03 juli 2017

"Kunst op een bord"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij zijn er voor de tweede keer gaan eten en het deed absoluut niet af aan de eerste keer. Een bijzondere ervaring! Het is als kunst op je bordje met een enorme variatie aan smaak. Goede wijnen en service. Zeker een aanrader!

Jamie op 21 juni 2017

"Unieke stijl?"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In het kader van 'Dining with the stars' wilden wij graag een keer eten bij Chinees restaurant Han Ting. Zoals vermeld in de beschrijving laat Chefkok Han de Oosterse met de Franse keuken versmelten. Dat was de reden waarom wij dit restaurant in Den Haag kozen. Helaas vonden wij dat de enige teleurstelling van ons bezoek aan Han Ting Cuisine. De opmaak was perfect; de smaken meestal goed maar wij misten toch heel sterk het Chinese accent.

C. Stork op 27 juni 2016

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

we hebben weer heerlijk gegeten en zoals we al eerder hebben ontdekt is het een plaatje wat je b ij iedere gang op je bord krijgt, de bediening is uitstekend.

J. Stokkers-Roeleveld op 20 juni 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Prinsestraat 33 2513 CA Den Haag

Over HanTing Cuisine

Welkom bij restaurant HanTing Cuisine in Den Haag.


De culinaire wereld van Chef Han. Chef Han laat de Oosterse met de Franse keuken versmelten. Hij leent niet alleen bekende ingrediënten uit beide werelden, maar combineert ook traditionele bereidingswijzen en technieken. Zo heeft hij zijn eigen, unieke stijl gecreëerd.


Laat je meevoeren langs de bijzondere cuisine van Han: u bepaalt zelf het aantal gerechten en chef Han verrast je vervolgens met de meest originele smaaksensaties. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw eventuele speciale ingrediëntenwensen. Bij elk gerecht doet chef Han u bovendien graag een wijnsuggestie.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden