Knife fork icon red

Bord'Eau*

9,8 (4 reviews)

Wat 4 mensen zeggen over Bord'Eau*

9.8
(4 reviews)
Eten
9.3
Service
10.0
Sfeer
10.0
Schrijf een review

"Erg aangenaam! Wat een klasse."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

3x 5 sterren omdat wij vanaf het ontvangst tot aan het vertrek ons erg welkom voelde. De amuses, de gerechten allemaal stuk voor stuk van een zeer hoog niveau. Er mag wel nog een smaakexplosie aan een van de gerechten worden toegevoegd. Uitleg bij champagne, amuses, wijn, gerechten en kaas uiterst professioneel. Je ...

Lees hele review

3x 5 sterren omdat wij vanaf het ontvangst tot aan het vertrek ons erg welkom voelde. De amuses, de gerechten allemaal stuk voor stuk van een zeer hoog niveau. Er mag wel nog een smaakexplosie aan een van de gerechten worden toegevoegd. Uitleg bij champagne, amuses, wijn, gerechten en kaas uiterst professioneel. Je merkt en voelt dat dit team een team is! Ons compliment. Wij hebben genoten in ons eigen stad.

Moas op 17 oktober 2015

"Genieten aan de waterkant "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij vonden alles top!. Genoten van het eten en de bediening!. Het was een feestje op de donderdagmiddag. We will be back!

Ellen van de Walle op 16 oktober 2015

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

excellent restaurant, accueil et personnel très attentionné, cuisine originale, cadre remarquable

Anoniem op 13 februari 2013

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Aangezien perfectie niet bestaat geen 3x een 10 maar wat zijn ze hier goed bezig! hier heerlijk gegeten en met name het vegetarisch voorgerecht couscous van rijst met een creme van pierre robert. heerlijk, bij het grote diner ( 6 gangen ) een heerlijke Corton Grand cru gedronken, geschonken door Dannis Apeldoorn. Nog steeds een topper!

Marcel op 15 oktober 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Nieuwe Doelenstraat 2-14 1012 CP Amsterdam

Over Bord'Eau*

Restaurant Bord’Eau in Hotel de L'Europe, in het centrum van Amsterdam.

proef en geniet van de culinaire gastronomie van Michelin-ster chef Bas van Kranen en restaurant manager Wouter Denessen. Je kunt je melden bij restaurant Bord’Eau, voor verfijnd eten en goede wijn, in een moderne elegante omgeving in het centrum van Amsterdam.

De keuken van restaurant Bord’Eau biedt gewaagde en natuurlijke smaken, met Franse uitvoering, modern gepresenteerd, vergezeld van persoonlijke service.  Een centraal thema van restaurant Bord’Eau is wijn, met de verbluffende wijnkaart van chef des Caves Dannis Apeldoorn, en een door wijn geïnspireerde interieur.

Het restaurant Bord’Eau beschikt over een privé-eetkamer, waar u bent omringd door de “Wanden van Wijn”.  Tevens is de legendarische Freddy’s Bar naast het restaurant gelegen voor aperitief of digestief.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden