Red Chili

Indiaas |
7,3 (27 reviews)
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 27 mensen zeggen over Red Chili

7.3 Gebaseerd op 27 reviews. 60% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Restaurant didn’t accept this reservation"
1.7 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 1

The restaurant didn’ t accept the reservation nor the dinner cheque so We went in other restaurant and We didn’t use our bonus.

Diana Mainella op 09 maart 2020
Geverifiëerd

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Ben heel eerlijk eten was prima maar niet onze smaak wij houden van pittig eten wat eigenlijk Indiaas is.

Koken zelf ook heel veel Indiaas, maar was weinig pittigs.

Hannie Neijman op 23 november 2019
Geverifiëerd

2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Ondanks de bevestiging van Diningcity, was het restaurant gesloten

Wout op 24 oktober 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten. Het restaurant is net overgenomen. Meneer doet heel erg zijn best om het naar ons zin te maken. Echt heel vriendelijk met de allerbeste bedoelingen. Ga er heen en laten we er een top restaurant van maken.

Conny Kuiper op 24 oktober 2019
Geverifiëerd

"Briefje op de deur: "vandaag en morgen gesloten" "
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Bij aankomst troffen wij een briefje op de voordeur met de tekst "vandaag en morgen gesloten". Onze teleurstelling hebben we weggelachen.
Wat een waardeloze tent. Mensen trap er niet in. Boek niet, ga niet! Als deze "ondernemer" zo weinig respect voor zijn klanten heeft, dan vertrouw ik helemaal niets aan deze zaak...

Lees hele review

Bij aankomst troffen wij een briefje op de voordeur met de tekst "vandaag en morgen gesloten". Onze teleurstelling hebben we weggelachen.
Wat een waardeloze tent. Mensen trap er niet in. Boek niet, ga niet! Als deze "ondernemer" zo weinig respect voor zijn klanten heeft, dan vertrouw ik helemaal niets aan deze zaak. Dinigcity en andere boekingsites, haal deze ramp alsjeblieft van jullie website. En Staatsloterij bedankt voor deze prijs!

Hans van der Hulst op 22 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Red Chili

Keuken: Indiaas

Restaurant Red Chilli in Amstelveen serveert de lekkerste Indiaase gerechten in een huiselijke sfeer. Het restaurant is erg bereikbaar, wat een breed publiek aantrekt. Red Chili is erg gesteld op haar gasten, en deze zullen dus altijd in de watten worden gelegd door de uitstekende service en de heerlijke, vers bereide gerechten.
Kom langs en ervaar het zelf bij Red Chili!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden