Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

Nederlands
8,0 (31 reviews)
71%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 31 mensen zeggen over Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

8.0 Gebaseerd op 31 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Een merkwaardige avond"
5.0 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 6

Alles liep niet goed. Drankjes die we niet besteld hadden, de fouten werden wel hersteld.T
2 hoofdgerechten kwamen gelijk met de soep, de andere hoofdgerechten kwamen 1 uur later.(onze hoofdgerechten waren op een verkeerde tafel bezorgd) Vriendelijk doch onervaren personeel. Het restaurant is ons wel coulant tegemoet gekomen!

Raaf op 22 april 2022
Geverifiëerd

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Fijn gegeten . Eten was heerlijk.

Jos De Bruin op 27 oktober 2021
Geverifiëerd

6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

De locatie was mij al bekend. Leuke sfeer en vriendelijk personeel. Gisteren daarentegen sloegen zij de plank behoorlijk mis.
We zaten er om 6 uur. We vonden het 4 gangen keuze menu wat gewoontjes. We verwachten noet veel voor 29,50 pp. Echter blijkt dat een broodplankjee, friet of groente 3,50 a 4,50 per onderdee...

Lees hele review

De locatie was mij al bekend. Leuke sfeer en vriendelijk personeel. Gisteren daarentegen sloegen zij de plank behoorlijk mis.
We zaten er om 6 uur. We vonden het 4 gangen keuze menu wat gewoontjes. We verwachten noet veel voor 29,50 pp. Echter blijkt dat een broodplankjee, friet of groente 3,50 a 4,50 per onderdeel extra wordt gevraagd. Okee geen punt! Maar dan kun je net zo goed a la carte eten, wat wij dan ook gedaan hebben.
Na meerdere keren vragen eindelijk ons 1e drankje gekregen. Duurde erg lang voor ons de kaart werd gegeven. Pas na 5 kwartier ons voorgerecht(je). Wederom weer paar keer moeten vragen of ons bestelde drinken nog komt. Rond 20:45 het hoofdgerecht. Gortdroge risotto!
Alle gangen hoeven er heus niet in 1,5 uur erin geduwd te worden. Maar een zit van ruim 3 uur met alleen voor- en hoofdgerecht .... dessert hebben wij maar laten zitten.

Sil op 17 oktober 2021
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance!

Herm op 04 oktober 2021
Geverifiëerd

"Verrassende avond met matige service."
6.0 Keuken 8 | Service 3 | Sfeer 7

Mijn echtgenote en ik hadden bij J Restaurant gereserveerd voor een 4 gangen diner via de Restaurant Week. Ons werd duidelijk gemaakt dat wij recht hadden op twee entrees. Wel bijzonder maar op de speciale kaart stonden slechts 3 gangen, vandaar. De drankje die we hadden besteld voor aanvang werden vergeten, maar na...

Lees hele review

Mijn echtgenote en ik hadden bij J Restaurant gereserveerd voor een 4 gangen diner via de Restaurant Week. Ons werd duidelijk gemaakt dat wij recht hadden op twee entrees. Wel bijzonder maar op de speciale kaart stonden slechts 3 gangen, vandaar. De drankje die we hadden besteld voor aanvang werden vergeten, maar na een herinnering stonden zij toch voor ons. Wij hadden voor de 3 eerste gangen hetzelfde besteld; lekker makkelijk voor de bediening, dacht ik. Wat schets mijn verbazing toen de eerste gang geserveerd werd! 2 verschillende gerechten. Ik kreeg een carpaccio wat niet op de speciale kaart voorkwam. Omdat ik het geen bezwaar vond werd het bord niet omgeruild. Om het 2e voorgerecht moesten wij 2 keer vragen. Het was de in rode biet gemarineerd zalm. Helaas was het meer rode bieten smaak dan zalm! Die voor mijn vrouw kwam vrij snel, was een spoedje, zei de ober. Mijn gerecht kwam uiteindelijk ook op tafel. Alle drie de gerechten smaakten goed. Het hoofdgerecht, vangst vd dag was heerlijk. We hadden er een glas witte wijn bij gevraagd. Helaas kwam deze niet uit de koelkast maar was lauw. Heel kwalijk en zonde vond ik dit. Witte wijn hoort koud te zijn, Fletcher! Na het dessert (lekker) en de koffie, kreeg ik de rekening. Weer een verrassing. Deze klopte niet. De vriendelijke jonge ober had de prijs van de 4 gangen vergeten. Twee maal € 28,50! Tel uit je winst, of verlies, afhankelijk van welke kant je het bekijkt. Ik heb het toch maar gemeld. Ik gaf zelfs een beetje fooi waarop de ober zei: "hartelijk bedankt, dat na wat er allemaal is gebeurt." We hebben er wel om moeten lachen. Volgens mij moet jet jonge personeel daar nog veel leren.

Ametlev op 30 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Huizen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Marina Lounge Huizen (by Fletcher)

Keuken: Nederlands

Bij Marina Lounge in Huizen kun je genieten van de lekkerste gerechten op een prachtlocatie. Het restaurant heeft een klassieke 18e eeuwse bouwstijl, en ligt midden in de Gooise natuur, omgeven door bos, heide en water. Tijdens het diner heb je een prachtig uitzicht over het schitterende Gooimeer.

De chef-kok maakt gebruik van eerlijk en pure ingrediënten van Hollandse bodem, waarmee culinaire gerechten uit de klassieke Franse en Mediterrane keuken worden bereid. Als je na het diner nog even wilt borrelen, ben je hier ook op het juiste adres.

Je kunt plaatsnemen in de wijnlounge, waar je kunt genieten van speciaal geselecteerde wijnen van over de hele wereld. Je avond is dan helemaal compleet!
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Een mooie locatie met verrukkelijk eten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Huizen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden