Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Nederlands | | Menu
8,1 (51 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 51 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

8.1 Gebaseerd op 51 reviews. 63% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"‘“Storm gooide roet in het eten”"
1.0 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 1

Helaas door reisverbod (wonen in Noord-Holland) geen gebruik kunnen maken van het diner, heel jammer.

Pieter Smit op 13 juli 2023
Geverifiëerd

"Beekbergen restaurant "
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Prima.

Lijdi Kooiman op 16 juni 2023
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

goed gegeten, leuke plek, alles goed voor elkaar

A & B op 13 juni 2019
Geverifiëerd

"Eten Fletcher Hotel Veluwse Bos"
4.0 Keuken 2 | Service 6 | Sfeer 4

Het eten was echt niet goed. Hamburger kwam uit de friteuse en had er veel te lang ingezeten. Nog nooit zo'n vieze hamburger gegeten. De beef Wellington was veel te droog. Wij gaan hier niet meer eten.

Casper van Elburg op 11 juni 2019
Geverifiëerd

"Diner Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos "
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Een 3-gangendiner voor € 35,-. Zeer slechte kwaliteit in vergelijking met deze prijs. Broodje vooraf besteld van € 4,50. 1 bolletje op de plank voor 2 personen met iets wat op kerriesaus lijkt. Kippenboutje zonder kippenvlees in een bak/kom overgoten met teveel soyasaus waarvan smaak totaal overheerst. De friet hebb...

Lees hele review

Een 3-gangendiner voor € 35,-. Zeer slechte kwaliteit in vergelijking met deze prijs. Broodje vooraf besteld van € 4,50. 1 bolletje op de plank voor 2 personen met iets wat op kerriesaus lijkt. Kippenboutje zonder kippenvlees in een bak/kom overgoten met teveel soyasaus waarvan smaak totaal overheerst. De friet hebben we terug gestuurd naar de keuken of deze nog even in de pan mocht om gaar te worden. Hierna droop het stinkende frituurvet ervan af. En in de cheescake blijft je vork rechtop staan. Erg teleurstellend. Voor een prijs van € 35,- mag je absoluut meer verwachten!! Zeer slechte kwaliteit.

Marjon op 26 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Beekbergen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos

Keuken: Nederlands

In het knusse dorp Beekbergen ligt het Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos. Het restaurant is gelegen in het hart van de Hoge Veluwe. De diverse menukaart staat vol met creatieve gerechten. Voor een waanzinnige lunch of een subliem diner zit je hier zeker goed! Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos bezit naast een sfeervol restaurant ook een zeer aangename bar waar je kan genieten van paradijselijke drankjes. Verwen jezelf met een heerlijk avond je uit! Kom snel langs bij Fletcher Hotel-Restaurant Het Veluwse Bos.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Beekbergen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden