Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Frans, Vis en zeevruchten |
7,7 (26 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 26 mensen zeggen over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

7.7 Gebaseerd op 26 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Wat een koude douche en wat een ontluistering"
3.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 6

We hadden gereserveerd voor een drie gangen menu omdat deze over het algemeen bij Fletcher Hotels goed zijn, op het drie gangen menu van de dag stonden per gang slechts twee zeer extreme gerechtjes, waaronder het buikspek dat eerder een zeer slechte recensie heeft gehad. ook de a la carte kaart was met dezelfde gere...

Lees hele review

We hadden gereserveerd voor een drie gangen menu omdat deze over het algemeen bij Fletcher Hotels goed zijn, op het drie gangen menu van de dag stonden per gang slechts twee zeer extreme gerechtjes, waaronder het buikspek dat eerder een zeer slechte recensie heeft gehad. ook de a la carte kaart was met dezelfde gerechten uitgerust en een aanfluiting. Omdat het stormde hagelde en regende hadden we niet de moed om een andere eetgelegenheid op te zoeken en hebben we een Hamburger met een plak Old Amsterdam genomen. Deze werd geserveerd op een klein plankje zonder enig garnituur voor een schandalig bedrag van Eur 19,50, de hamburger was niet warm van binnen, vage niet lekkere saus, beetje rode ui of rode kool daar over verschilden de meningen (niet te definiëren). Toen wij aangaven dat we slecht een keuze konden maken uit het dag menu werd er prikkelig gereageerd en geen alternatieven aangedragen, de gastvrouw wist zich slecht een houding te geven. Op de kamer stond dat het de week van het lamsvlees was maar er was slechts een lamsschenkel beschikbaar en geen lamsrack of karbonaadjes. Al met al waren we snel uitgegeten, in plaats van een gezellig etentje weer snel naar de kamer, vol van ergernis terug gekeerd. Ook werd er 's avonds in het restaurant als bij de receptie de andere dag geen enkele tegemoetkoming gedaan op onze klachten, we gaan het bespreken was de enige reactie.

Rob en Filiz Smit op 14 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Alles was prima verzorgd. Vriendelijk personeel.

Kees op 06 februari 2019

"Klacht werd niet opgelost, zie review"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Uitlaatgassen van verkeerd geparkeerde auto's in onze kamer, Grote parkeerplaats waar men de auto kan parkeren maar de gasten moeten zo nodig op de N-P parkeren onder ons raam. Bij inchecken moest je het kentekennummer van je auto bij de receptie afgeven, hoe moeilijk kan het dan zijn om de foutparkeerders aan te sp...

Lees hele review

Uitlaatgassen van verkeerd geparkeerde auto's in onze kamer, Grote parkeerplaats waar men de auto kan parkeren maar de gasten moeten zo nodig op de N-P parkeren onder ons raam. Bij inchecken moest je het kentekennummer van je auto bij de receptie afgeven, hoe moeilijk kan het dan zijn om de foutparkeerders aan te spreken, Inkijk in onze kamer van buiten af, Dinee was goed maar alles moest je vragen, glazen stonden 15 min. leeg en niemand kwam, op mijn reactie, hierop werd gezegd, ''we zijn niet zo fris en fruitig meer wan we hadden gisteren een trouwerij'' door het personeel. Lekker, geef je bijna 500 euro uit voor 4 personen bij Flecher. Bij uitchecken nogmaals beleefd de klacht vermeld maar kreeg gelijk de rekening onder me neus en prettige terugreis.

Hans Frantzen, Anja de Haan Den Haag. Petra en Klaus Kulinski, Duitsland op 02 december 2018

"Smaken verschillen!"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Diner 18 november. Hele lange slierten gesneden groenten in de soep. Voor mensen met tafelmanieren een probleem.
Diner 19 november. Het buikspek werd aangeprezen als knapperig en was blubberig. De spruitjes waren veel te lang gekookt en dus vies van smaak. Advies: 8 minuten koken

Het ontbijt daarentegen was heel erg goed

J.van Ballegooij op 22 november 2018

"Fijne bediening"
8.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 10

Prima menu, aardige gastvrouw en mooi ingericht restaurant

Fam. van Pelt op 16 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Westkapelle e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

Fletcher Zuiderduin Beachhotel is gelegen in het elegante Westkapelle in Zeeland. Hier kun je genieten van de overheerlijke Franse keuken met Zeeuwse invloeden. Na een ontspannend bezoek aan het strand of een prachtige wandeling door de uitzonderlijke duinen kun je hier heerlijk tot rust komen onder het genot van culinaire gerechten. De waanzinnige service en gastvrijheid zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Wacht dus niet langer en reserveer snel een tafel bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Westkapelle e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden