Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Mediterraans |
7,3 (24 reviews)
71% aanbevolen

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Mediterraans |
7,3 (24 reviews)
71% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 24 mensen zeggen over Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

7.3 Gebaseerd op 24 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooie entourage, leuke mensen"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was niet bijzonder, proefde als ‘uit een pakje’.
Bediening en de verzorging was top: vriendelijk en attent.

Monique op 09 september 2022
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Was prima voor de prijsverhouding

Michel Van eijk op 25 september 2021
Geverifiëerd

3.0 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 3

Blijkbaar werkt de wet van Murphy op Fletcherhotel Avegoor. De aanwezige, grote groepen (waaronder een bruiloft) brengen niet alleen de bediening, maar ook de keuken in grote logistieke problemen. Meerdere keren wordt een bestelling vergeten en moet opnieuw worden gevraagd. Voorgerechten (carpaccio en pommodori-soep...

Lees hele review

Blijkbaar werkt de wet van Murphy op Fletcherhotel Avegoor. De aanwezige, grote groepen (waaronder een bruiloft) brengen niet alleen de bediening, maar ook de keuken in grote logistieke problemen. Meerdere keren wordt een bestelling vergeten en moet opnieuw worden gevraagd. Voorgerechten (carpaccio en pommodori-soep) waren acceptabel, maar niet geweldig. En toen werd het stil…, heel stil, oftewel na een uur kwam een (overigens vriendelijke) jongedame schuldbewust melden dat vergeten was om ons hoofdgerecht door te melden. Daarna duurde het nog zeker een half uur. Dan zou lekker eten veel goed kunnen maken, maar de groenten waren doorgekookt en smaakten naar vette jus, de kalfsmuis was volledig doorgebakken en keihard. Het enige acceptabele waren de sukade en de frieten. Het dessert hebben we maar laten zitten. De bediening was zich zeer bewust van deze ellende en heeft dit netjes op de rekening gecompenseerd, maar toen was het leed al geschied. Kortom, Fletcher Avegoor… een onwaardige deelnemer van de restaurantweek.

Peter Gastelaars op 22 september 2021
Geverifiëerd

"Prachtige ambiance, bediening en kwaliteit eten kan echt beter"
3.7 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 7

Prachtige locatie en ambiance!

Het was alleen erg druk in het restaurant en men had het ogenschijnlijk ook druk vanwege een bruiloft die er gevierd werd.
De bediening kan echt veel gastvrijer werken met oprechte aandacht en vriendelijkheid en je daarmee dan het gevoel geven dat je geen nummer bent…
De 4-gange...

Lees hele review

Prachtige locatie en ambiance!

Het was alleen erg druk in het restaurant en men had het ogenschijnlijk ook druk vanwege een bruiloft die er gevierd werd.
De bediening kan echt veel gastvrijer werken met oprechte aandacht en vriendelijkheid en je daarmee dan het gevoel geven dat je geen nummer bent…
De 4-gangen werden geserveerd op basic serviesgoed met weinig fantasie voor de opmaak van het gerecht. Smaken waren erg vlak. Echt jammer, want bij zo’n prachtige locatie verwacht je echt wat anders.

Het dessert (hangop met mango) daarentegen was heerlijk van smaak en had qua opmaak wel die uitstraling die je verwacht bij zo’n locatie.

JN op 22 september 2021
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Een mooie ambiance, heerlijk gegeten en zeer vriendelijk geholpen! Mede dankzij deze "ingrediënten" een fijne avond gehad.

L en L op 19 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ellecom e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Keuken: Mediterraans

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor ligt in Ellecom dichtbij de bruisende stad Arnhem. Het restaurant ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom wat een prachtige middag in de mooie natuur biedt. De sfeer is erg gezellig en laat je helemaal tot rust komen. Bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor kan je genieten van een overheerlijk diner geïnspireerd op internationale invloeden. De culinaire belevenis wordt helemaal compleet gemaakt door het gebruik van verse producten uit de regio. Ervaar het zelf! Boek een tafel bij Fletcher Landgoed Hotel Avegoor.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Ellecom e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden