De Nieuwe Polderkeuken

Frans | €€€
9,0 (128 reviews)
100% aanbevolen

De Nieuwe Polderkeuken

Frans | €€€
9,0 (128 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 128 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken

9.0 Gebaseerd op 128 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Het eten was prima.Zowel het voor-als hoofd als nagerecht waren prima verzorgd.
De beiening een ietsje te gericht om drank te verkopen maar als je nee zei dan was het ook afgelopen.Voor de rest geen enkel negatief punt alleen maar positief.Wij komen nu gaarne terug!!!

Jan Peter Kruit op 01 september 2012

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Mooi en sfeervol verbouwd en opnieuw ingericht restaurant, de afwerking ervan is van hoogwaardige kwaliteit en met vakmanschap uitgevoerd.
Personeel erg vriendelijk en attent, de eigenaar kwam ook langs om met de gasten te praten en te informeren waar we vandaan kwamen en hoe we bij hen terecht waren gekomen

Het...

Lees hele review

Mooi en sfeervol verbouwd en opnieuw ingericht restaurant, de afwerking ervan is van hoogwaardige kwaliteit en met vakmanschap uitgevoerd.
Personeel erg vriendelijk en attent, de eigenaar kwam ook langs om met de gasten te praten en te informeren waar we vandaan kwamen en hoe we bij hen terecht waren gekomen

Het eten was met veel smaak en liefde bereid en smaakte heerlijk.
Wij hopen dat deze jonge mensen er een goed lopend restaurant van kunnen maken, aan hun inzet zal het niet leggen.

p buchner op 30 augustus 2012

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een geweldige ervaring en een aanwinst voor de krimpenerwaard !!!!!

Anoniem op 30 augustus 2012

Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Nieuwe Polderkeuken

Keuken: Frans

Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!

Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden