De Nieuwe Polderkeuken

Frans | €€€
9,0 (128 reviews)
100% aanbevolen

De Nieuwe Polderkeuken

Frans | €€€
9,0 (128 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 128 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken

9.0 Gebaseerd op 128 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goede reden om Stolwijk eens te bezoeken!"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Eetbare kunst en ook nog eens heel erg lekker.
Vriendelijk personeel.
Huiselijke entourage.

ramon op 20 november 2022
Geverifiëerd

"Lekker gegeten"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Lekker gegeten

Helma Okken op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Uitstekend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, uitleg mooi uitziende gerechten en fijne timing over de gehele avond. Vriendelijk personeel met de nodige kennis over het eten, de wijnen en kazen.

Lisette op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Wat een feestje!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastische creaties op het bord, heerlijke wijnen in de glazen, losse, casual sfeer en een vlot tempo ( het was met 3 tafels niet zo druk). Zó moet voor ons een dinertje zijn. Mijn aankondiging dat mijn vrouw jarig was, heeft niet geleid tot enige aandacht.
Het enige minpuntje. We komen nog eens terug!

Evert van Mameren op 01 oktober 2022
Geverifiëerd

"Verjaardagsetentje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Als verrassing voor mijn verjaardag hier gegeten. Het vijf gangen menu was een groot feest. Het eene gerecht nog lekkerder dan het andere. Alles zag er heel mooi uit. En overal een heerlijke en verrassende wijn bij. De bediening was ook top. Kortom het was een groot feest. We komen zeker nog een keer terug.

Yvette Gorter op 10 juli 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over De Nieuwe Polderkeuken

Keuken: Frans

Proef de polder bij De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk!

Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden