Knife fork icon red

De Nieuwe Polderkeuken

8,9 (98 reviews)

Wat 98 mensen zeggen over De Nieuwe Polderkeuken

8.9
(98 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Erg gezellig restaurant, goede bediening en het eten is erg lekker, echter voor de prijs had ik er wel iets meer van verwacht. Maar al met al een super tent kom er zeker een keer terug.

Niels op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in De Nieuwe Polderkeuken met verrassende vegetarische gerechten. Mijn tafelgenoot had een allergie voor gluten en daar was ook rekening mee gehouden. De chef-kok kwam nog langs aan tafel: erg leuk! Ook de sommelier had verstand van de wijnen. Kortom, een zeer geslaagde avond. Dank aan het team van De Nieuwe Polderkeuken.

Manon op 18 juli 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Op zoek naar het rstaurant door de polders achter Gouda aangekomen in Stolwijk. Dorp, kern van gemeente Krimpenerwaard. het restaurant is onderdeel van bistro en partycentrum. vriendelijk ontvangen. Bij aperitief meteen champagne aangeboden gekregen, geen keuze in bijv ook een cava (hebben ze wel). amuses waren snel...

Lees hele review

Op zoek naar het rstaurant door de polders achter Gouda aangekomen in Stolwijk. Dorp, kern van gemeente Krimpenerwaard. het restaurant is onderdeel van bistro en partycentrum. vriendelijk ontvangen. Bij aperitief meteen champagne aangeboden gekregen, geen keuze in bijv ook een cava (hebben ze wel). amuses waren snel op tafel, erg lekker. het eten is prima, mooi verzorgd, natuurlijke produkten uit de polder, snelle uitleg en ook best wel snel achter elkaar de gangen gekregen. De sommelier hoor je aan de ene tafel uitgebreid toelichten en wij hadden geen arrangement en moest steeds vragen naar bijpassen verhaal, op laatst werd gewoon geschonken zonder toelichting.
Al met al een leuke ervaring, aardige bediening, wat kort af bij toelichting gangen, prima wijnen.....gaan we nog een keer....denk het niet afstad en prijs irt wat je krijgt kan ik ook bij goed michelin sterrenrestaurant terecht dichter in de buurt.

BW op 02 juli 2019
Geverifiëerd
Sebastian heeft gereageerd op 03 juli 2019

Beste heer,

Wij betreuren wij dat uw avond niet compleet geslaagd was.

Helaas hebben wij deze opmerkingen niet mee gekregen tijdens uw diner. Er is daadwerkelijk een lift voor als de trap te stijl was. Mensen die zwak ter been zijn kunnen hier gebruik van maken alleen is het niet bij iedereen bekend. Dat is natuurlijk vervelend.

De andere punten zullen wij bespreken en mocht u daar verdere uitleg over hebben dan horen wij dat graag. Hopelijk zien we u snel.

Met vriendelijke groet,

Sebastian


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Kan niet anders zeggen dan dat we heerlijk gegeten hebben! Er werd keurig rekening gehouden met mijn allergie en een gerecht werd dan ook aangepast. Komen zeker terug!

RuBe op 02 juli 2019
Geverifiëerd

"Culinair genot "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer mooie avond gehad komen zeker terug

Willem op 29 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.

Dorpsplein 7 2821 AR Stolwijk

Over De Nieuwe Polderkeuken

Proef de polder!

Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken ligt dan ook midden in het Groene Hart. Er wordt gewerkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat je de smaakvolle producten uit de polder zelf kunt ervaren.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

Kom genieten van de heerlijke gerechten van De Nieuwe Polderkeuken!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Stolwijk e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden