Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (98 reviews)
90% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin lunch € 69,50

Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (98 reviews)
90% aanbevolen

9-gangen Luxe Michelin lunch € 69,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
9-gangen Luxe Michelin lunch
€ 69,50

Kaatje bij de Sluis* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen luxe michelin lunch . Ontdek Kaatje bij de Sluis* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen luxe michelin lunch .

Reserveer nu jouw tafel bij Kaatje bij de Sluis*!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
9-gangen Luxe Michelin diner
€ 69,50

Kaatje bij de Sluis* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen luxe michelin diner . Ontdek Kaatje bij de Sluis* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen luxe michelin diner .

Reserveer nu jouw tafel bij Kaatje bij de Sluis*!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 98 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.6 Gebaseerd op 98 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Sfeervolle smaakexplosies"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Blokzijl alleen al! Wat een mooi stadje. Mooie locatie en erg gastvrij ontvangen. Negen gangen met bijpassende wijnen. Optie voor halve glazen. Onbeperkt water. Mooi op elkaar afgestemde gerechten. Veel vis en mooie groenten. Fijne bediening en goede uitleg, die je wel al weer snel vergeten bent door de fraaie opmaak van het gerecht. Volgende keer blijven we slapen 😊

Peter Van Stratum op 24 maart 2023
Geverifiëerd

"Oeps!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ik zag dat onze review lager was dan dat wij bedoelen.
Vandaar nogmaals….
Het was heeeeeerlijk

Wessel van Keuk op 20 maart 2023

"erg lekker"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

boerenkool is nog nooit zo lekker geweest. Ik ben ervan overtuigd dat het onmogelijk is dat hier iets niet lekker is.

Isabella op 13 maart 2023
Geverifiëerd

"Top!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een heerijk en eerlijk restaurant, geweldige smaken en ongemerkt ga je van de ene smaaksensatie over naar de andere beleving

Een ster minder voor de sfeer, dit is zeker niet de missende Michelin ster maar de kwalitiet van het diner en de correctheid van het personeel ligt zo hoog dat de ambiance van de inter...

Lees hele review

Wat een heerijk en eerlijk restaurant, geweldige smaken en ongemerkt ga je van de ene smaaksensatie over naar de andere beleving

Een ster minder voor de sfeer, dit is zeker niet de missende Michelin ster maar de kwalitiet van het diner en de correctheid van het personeel ligt zo hoog dat de ambiance van de interieur, niet het exterieur, daar een half puntje op achterblijft, het kan wat gezelliger of intiemer

FJ Teunissen op 10 maart 2023
Geverifiëerd

"Goed gegeten, solide keuken, weinig verrassend "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was goed, geënt op klassiek Franse keuken. Weinig verrassend maar solide goede gerechten. Ook goede wijnen erbij in 't wijnarrangement. Klantvriendelijkheid minder. We kwamen uit Limburg en waren 5 minuten te vroeg. Alhoewel het personeel naar buiten stond te kijken, ging de deur niet open. Toen we de deur ...

Lees hele review

Het eten was goed, geënt op klassiek Franse keuken. Weinig verrassend maar solide goede gerechten. Ook goede wijnen erbij in 't wijnarrangement. Klantvriendelijkheid minder. We kwamen uit Limburg en waren 5 minuten te vroeg. Alhoewel het personeel naar buiten stond te kijken, ging de deur niet open. Toen we de deur ernaast opendeden kwamen we uit bij de keuken en daar werden we de straat op gestuurd. Wij vonden dit klantonvriendelijk. Hoe moeilijk kan 't zijn om iemand die van ver komt 5 minuten eerder welkom te heten? Wij gaan niet terug.

E. Faessen op 03 december 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje* geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden