Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (135 reviews)
90% aanbevolen

Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,6 (135 reviews)
90% aanbevolen

Wat 135 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.6 Gebaseerd op 135 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Viel tegen "
5.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 2

Te druk per m2 , geen omschrijving bij wijn kaart,iedere keer dat ze langs liepen een wind vlaag, betalen voor water terwijl je 2 flessen wijn koopt van 55 euro , en extra aan bieding krijgt voor bij het gerecht extra betalen niet vermeld , weekend toeslag en dan zo druk wij hadden meer verwacht .

R a DE ROOIJ op 16 september 2023
Geverifiëerd

"Avondje Kaatje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk en rustig gedineerd

Peter Jansen op 09 september 2023
Geverifiëerd

"Geen 2e keer voor ons! "
3.3 Keuken 5 | Service 3 | Sfeer 2

Het was mijn verjaardag, vrijdag 1 september! M’n partner had als cadeau Kaatje geboekt, met overnachting in de omgeving (we moeten 2 uur rijden vanuit Brabant), we hadden er zin in.

We hebben nog bewust gevraagd of we om 19.30 aan tafel konden ivm reis tijd, dat was geen probleem.

We werden boven neergezet, ...

Lees hele review

Het was mijn verjaardag, vrijdag 1 september! M’n partner had als cadeau Kaatje geboekt, met overnachting in de omgeving (we moeten 2 uur rijden vanuit Brabant), we hadden er zin in.

We hebben nog bewust gevraagd of we om 19.30 aan tafel konden ivm reis tijd, dat was geen probleem.

We werden boven neergezet, met nog 1 extra tafel. Beneden was de gezelligheid, de aankleding boven liet te wensen over, totaal geen sfeer. De bediening kwam alleen tijdens het hoognodige en de kok die telkens uit de keuken heen en weer liep, kent geen gedag denk ik. Zo jammer.

Zelf gecheckt of ze m’n garnalen allergie hadden gezien en daarna gevraagd om een ander glas daar zat aangekoekte spinazie aan, kan gebeuren. Excuus zou gepast zijn geweest. We hadden een menu zonder beperking en extra kaas. Aangeven dat ik interesse heb in kazen, werd niet op ingespeeld. Beneden konden gasten van de kaaswagen kiezen, wij hadden geen keuze.

Er is niet gevraagd of alles naar wens was, of het smaakt of we het naar de zin hadden. Bij het tweede wijnglas wat vies was nog geen excuus. Geen enkele interactie werd gezocht, zelfs niet bij in en uithalen van gerechten.

De jongeman deed z’n best, maar de sommelier deed haar taak zonder emotie. Zelfs toen we nog als tip gaven niet zo van de Franse wijnen te zijn, werd er stug door geschonken met jawel Franse wijn.

Einde van de avond aangegeven dat onze avond ver van prettig was beleefd, alleen de jongeman vond het vervelend. We hebben netjes betaald 435 euro maar het valt dan zo tegen dat er niet geluisterd word of de tips met een dankjewel ter harte wordt genomen. Zelfs dat niet.

De opmerking dat iemand nog zou bellen is niet nagekomen.

We gaan zelf meerdere keren per jaar naar dit type restaurants, maar nog nooit zo’n slechte ervaring gehad.

Ik werk zelf al jaren in de hospitality en dit raakt mij. We zijn nu 5 dagen verder en de emotie is er nog. Had even gebeld denk ik dan.

Komen we nog een keer naar Kaatje? Nee zeker niet…. Jammer

Stephanie op 06 september 2023
Geverifiëerd

"top"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

top

peter op 14 augustus 2023
Geverifiëerd

"Mond strelend ."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een geweldige beleving !
Ook dat er een bekende Nederlander in de bediening dat was extraatje.

Françoise Saris op 10 augustus 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje* geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden