Kaatje bij de Sluis*

Frans | €€
8,5 (94 reviews)
90% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 94 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.5 Gebaseerd op 94 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten,attent personeel. Hebben een heerlijke avond gehad!

Rieki Kemper op 30 april 2022
Geverifiëerd

"verwachting"
6.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 2

Bij binnenkomst werden we naar de "zolder" gebracht. Een ruimte met weinig sfeer alles donkerbruin met op de tafel een geverfde paarse lisdodde en graanstengels. Op de bar een niets zeggende plant met donker rode bladeren. Van beneden veel geroezemoes van een overvolle zaal. Geen sfeervolle achtergrond muziek.
Het ...

Lees hele review

Bij binnenkomst werden we naar de "zolder" gebracht. Een ruimte met weinig sfeer alles donkerbruin met op de tafel een geverfde paarse lisdodde en graanstengels. Op de bar een niets zeggende plant met donker rode bladeren. Van beneden veel geroezemoes van een overvolle zaal. Geen sfeervolle achtergrond muziek.
Het eten was lekker maar geen smaaksensatie.
Maar wel heel vriendelijk personeel.
Aanbeveling: Boven zeker een paar grote en kleurrijke bloemstukken en bv een mooi schilderij i.p.v. een vergeelde tekening van de schutsluis.

Will Hageman op 27 april 2022
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Perfect eten!!

Hessel Wijkstra op 22 april 2022
Geverifiëerd

"Prachtig eten, fijne service."
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

April 2022 als niet 'doorsnee' gezelschap hier gegeten: 1 glutenvrij en 1 vegetarisch. Niets van gemerkt. Alle kleine gerechten waren als schilderijtjes opgemaakt en verfijnd van smaak. Geen dikke sauzen, maar veelal schuim, zoals het snijbonenschuim bij de snoekbaars. Knap gebruikt gemaakt van verschillende smaak c...

Lees hele review

April 2022 als niet 'doorsnee' gezelschap hier gegeten: 1 glutenvrij en 1 vegetarisch. Niets van gemerkt. Alle kleine gerechten waren als schilderijtjes opgemaakt en verfijnd van smaak. Geen dikke sauzen, maar veelal schuim, zoals het snijbonenschuim bij de snoekbaars. Knap gebruikt gemaakt van verschillende smaak componenten die elkaar complementeren. Bediening heeft humor, heeft er zin in en werkt uitstekend samen met de keukenbrigade. Bij een volle bak kan het wat druk zijn: veel herrie. We komen zeker terug.

Rob op 22 april 2022
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Eten goed. Na de maaltijd werd er gevraagd of we koffie wilden, ja graag. Kregen er bonbons bij bleek koffie compleet a €15 p.p had ik graag van te voren geweten of in ieder geval de keuze willen hebben, jammer

Petra Bosboom op 21 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden