Knife fork icon red

Kaatje bij de Sluis*

€ 44,50

Subliem 9-gangen Michelin amuse diner

Kaatje bij de Sluis*

8,4 (42 reviews)
89%

Subliem 9-gangen Michelin amuse diner € 44,50

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Subliem 9-gangen Michelin amuse diner
€ 44,50

In het historische stadje Blokzijl ligt restaurant Kaatje bij de Sluis*.

Het restaurant biedt inmiddels al vier decennia een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Restaurant Kaatje bij de Sluis* is beloond met 1 Michelinster en 14.5 GaultMillau-punten en staat op plaats 63 van de Lekker restaurantgids.

Vanaf het moment van binnenkomst begint het culinaire festijn; mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze middag of avond de revue passeren.

De gerechtjes bestaan uit een selectie vegetarische hapjes, vis, vlees, gevogelte en kaas en als hekkensluiter enkele originele nagerechtjes. Verrassende Kaatjes-gerechten met onalledaagse combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond derhalve de revue passeren.

Chef-kok Peter Postma heeft voor Diningcity een subliem 9-gangen michelin amuse diner samengesteld voor maar € 44,50.

Toeslag voor zaterdagdiner is 12,50 per persoon.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 42 mensen zeggen over Kaatje bij de Sluis*

8.4 Gebasseerd op 42 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Lekker menu"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Het 9 gangen menu was absoluut heerlijk, maar tempo zat er goed in, stonden 2.5 uur later alweer buiten. Voor deze prijs okay, maar als ik full priced ga dineren hoop ik toch wel op een avondvullend program. En kleine tegenvaller: Kaatje berekent w-end toeslag, stond niet in reservering en staat ook niet op hun eigen site.

Marleen / Drenthe op 13 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 4 | Service 10 | Sfeer 8

Ik was al vaker bij Kaatje geweest, dus ik verheugde me op een avond fijn eten. We hadden een aanbieding voor een 9-gangen amusediner geboekt. Voor een mooi prijsje dacht ik. Ik heb een goede avond gehad, maar toen de rekening kwam was ik wel even geschokt. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik dit keer niet goed. V...

Lees hele review

Ik was al vaker bij Kaatje geweest, dus ik verheugde me op een avond fijn eten. We hadden een aanbieding voor een 9-gangen amusediner geboekt. Voor een mooi prijsje dacht ik. Ik heb een goede avond gehad, maar toen de rekening kwam was ik wel even geschokt. De prijs/kwaliteit verhouding vond ik dit keer niet goed. Voornamelijk de vegetarische eter komt er bekaaid af. Sommige gerechten waren te gemakzuchtig en te saai. Wat er echter wél met kop en schouders uitstak was het toetje met kersen, dat voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. We geven vaker behoorlijke bedragen uit aan eten, dus op zich schrik ik niet van de prijs, maar voor wat de vegetarische eter er dit keer voor krijgt betekent voor mij dat ik voorlopig niet meer naar Kaatje ga. De carnivoor van het gezelschap was wel iets beter te spreken overigens, maar niet overenthousiast.

Mariska en Leontine op 29 juni 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Zeer kleine ruimte waardoor je totaal geen privacy hebt in het voeren van een conversatie en daardoor een zeer luidruchtig viertal de avond geheel heeft opgeeist.
Vriendelijk personeel, maar de dames dreunen een ingestudeerd riedeltje op om meer omzet te kunnen maken dan de deal.
Ik weet zo geen ander alternatief...

Lees hele review

Zeer kleine ruimte waardoor je totaal geen privacy hebt in het voeren van een conversatie en daardoor een zeer luidruchtig viertal de avond geheel heeft opgeeist.
Vriendelijk personeel, maar de dames dreunen een ingestudeerd riedeltje op om meer omzet te kunnen maken dan de deal.
Ik weet zo geen ander alternatief dan het ze laten zeggen/vragen in hun eigen bewoording, maar op deze manier is het weinig spontaan.
Ik snap dat dit soort deals een druk legt op een restaurant, maar het is ook een hele mooie gelegenheid om nieuwe klanten te werven. Zowel direct, als indirect.

Ik heb een duim omhoog, omdat een duim naar beneden te zwaar zou wegen. Ik had graag een neutale gekozen.

x op 26 juni 2019
Geverifiëerd

" recente revieuw"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

de meest recente review op deze site is van begin 2016 heeft er daarna niemand meer gegeten

simon van der meer op 17 juni 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Wij hadden een 9 gangen "Dining with the Stars amuze" menu, kleine porties maar zeer exclusief en bijzonder smaakvol. combinaties van smaken die zich perfect aanvullen. Zo'n diner neemt een tijd in beslag van drie uur in een sfeervolle ambiance. Wat wel enig sinds storend ervaren is het constante het geloop en ge-re...

Lees hele review

Wij hadden een 9 gangen "Dining with the Stars amuze" menu, kleine porties maar zeer exclusief en bijzonder smaakvol. combinaties van smaken die zich perfect aanvullen. Zo'n diner neemt een tijd in beslag van drie uur in een sfeervolle ambiance. Wat wel enig sinds storend ervaren is het constante het geloop en ge-ren in het restaurant van de bediening die ,overdreven, haar/zijn gastheerschap uitvoerde. Maar dat zal wel horen in een sterrenrestaurant. Een glas "huiswijn" berekenen voor 6 euro waarvoor nog geen vierde van een glas word geschonken noemen ik zuinig.... Maar-ja, er moet toch ergens aan verdiend worden.

M.B.G. op 16 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.

Brouwerstraat 20 8356 DV Blokzijl

Over Kaatje bij de Sluis*

Keuken: Frans

Kaatje geniet ervan wanneer jij geniet!

Aan beide zijden van de ophaalbrug en de sluis, in het historische stadje Blokzijl, vind je Restaurant & Residence Kaatje bij de Sluis. Kaatje bij de Sluis is al bijna 41 jaar een culinaire ervaring waar gastronomie, gezelligheid en sfeer zich tot een bijzonder resultaat mengen. Laat je verleiden door de bijzondere gerechten en mooie wijnen, die zorgvuldig voor je zijn ontwikkeld en ontdekt.

Vanaf het moment van binnenkomst bij Kaatje begint het culinaire festijn, kleine amuses en mooie gerechten met mooie combinaties van kleuren, geuren en smaken zullen deze avond de revue passeren.

Natuurlijk verzorgt Kaatje ook wijnarrangementen.

Vraag op de avond van het diner naar de mogelijkheden!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Blokzijl e.o.
63f4499366 4c5a8c2e93

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden