Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (550 reviews)
94% aanbevolen

Wat 550 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 550 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 7

jammer had er zo veel van verwacht,
eerst staan we niet op de gasten lijst
daarna krijgen we te horen dat we dan maar moeten wachten tot dat de eerste gasten van tafel gaan. zonder enige sorry voor het ongemak niets.
ook het eten was niet wat ik van parkheuvel had verwacht heel simpel.
jammer jammer als ze niet ...

Lees hele review

jammer had er zo veel van verwacht,
eerst staan we niet op de gasten lijst
daarna krijgen we te horen dat we dan maar moeten wachten tot dat de eerste gasten van tafel gaan. zonder enige sorry voor het ongemak niets.
ook het eten was niet wat ik van parkheuvel had verwacht heel simpel.
jammer jammer als ze niet mee willen doen moeten ze dat volgende keer zeker niet meer doen dan hoeven ze ook geen mensen teleur te stellen

Fleur op 30 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Close to perfection !!
Afgelopen week van een voortreffelijk lunchmenu genoten.Uitstekende bediening,zeer vakkundige sommelier, superbe gerechten met veel extra,s.
Alleen de inrichting viel tegen.

R. Dreijer op 30 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Deelgenomen aan de Masterclass op 28 september.
Had er een andere verwachting van het was echt 'de meester vertelt', en niet zelf aan de slag. Alle gerechten waren bijna volledig voorbereid, voor ons restte alleen nog het opmaken van de borden en het opeten.
Werkplekken en eetplekken waren zeer krap voor 24 per...

Lees hele review

Deelgenomen aan de Masterclass op 28 september.
Had er een andere verwachting van het was echt 'de meester vertelt', en niet zelf aan de slag. Alle gerechten waren bijna volledig voorbereid, voor ons restte alleen nog het opmaken van de borden en het opeten.
Werkplekken en eetplekken waren zeer krap voor 24 personen (2 werkeilanden). Jammer dat we staand moesten eten, had het leuker gevonden als we de zelf bereide gangen gezamenlijk aan een mooi gedekte tafel hadden genuttigd.
Ik had verwacht dat we een aantal gangen zouden bereiden onder het toeziend oog van de chefs. En zo een aantal kneepjes van het vak zouden leren.

De chefs waren relaxed, vriendelijk en tot alle uitleg bereid. De gerechten waren lekker en de receptuur kregen we mee.
Masterclass wijn betrof veel informatie over Bordeaux met een wijnproeverij. Wijnen bleken later niet heel goed bij de gerechten te passen. Wel zeer alerte en kundige mensen.

Kortom voor dit bedrag had ik liever een avond bij Parkheuvel gezeten en me een 5-gangenmenu met wijnarrangement laten serveren.

Erica Hendriks op 30 augustus 2010

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben ons prima geamuseerd. Het eten, de wijn maar ook de totale sfeer incl. bediening was uitstekend. De locatie is natuurlijk ook erg mooi zo uitkijkend op de Maas en de ligging in het park. Wij komen hier zeker terug!

Enige minpuntje is de hoge prijs voor een glas wijn. Die mag best naar beneden gesteld w...

Lees hele review

We hebben ons prima geamuseerd. Het eten, de wijn maar ook de totale sfeer incl. bediening was uitstekend. De locatie is natuurlijk ook erg mooi zo uitkijkend op de Maas en de ligging in het park. Wij komen hier zeker terug!

Enige minpuntje is de hoge prijs voor een glas wijn. Die mag best naar beneden gesteld worden. Bij andere twee michelinsterren restaurants ligt die prijs een stukje lager.

Vincent Brandt op 30 augustus 2010

5.3 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 7

Afgelopen zondag gegeten. Wij dineren vaker bij sterrenrestaurant ook tijdens de restaurantweek. Zoals Parkheuvel met zijn gasten omgaat hebben wij nog nooit meegemaakt. Onze opmerkingen over de veelvuldige missers van de bediening werden afgedaan met de opmerking, "normaal kunt u een andere service verwachten maar...

Lees hele review

Afgelopen zondag gegeten. Wij dineren vaker bij sterrenrestaurant ook tijdens de restaurantweek. Zoals Parkheuvel met zijn gasten omgaat hebben wij nog nooit meegemaakt. Onze opmerkingen over de veelvuldige missers van de bediening werden afgedaan met de opmerking, "normaal kunt u een andere service verwachten maar nu is het de restaurantweek dus !!". Mijn vriendin werd zelfs beledigd door een van de obers omdat zij hem erop attendeerde dat hij iets vergeten was. We zijn zeer teleurgesteld in Parkheuvel en willen eerst een bericht sturen naar Parkheuvel en hun reactie afwachten voordat we in details onze bevindingen willen delen met anderen.

Zeppo Rademacher op 30 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden