Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (474 reviews)
95% aanbevolen

Spectaculair 5-gangen Michelin diner € 112,50

Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (474 reviews)
95% aanbevolen

Spectaculair 5-gangen Michelin diner € 112,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Spectaculair 5-gangen Michelin diner
€ 112,50

Parkheuvel** is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Parkheuvel** serveert een fantastische Spectaculair 5-gangen Michelin diner voor slechts € 112,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag. Dit menu is ook exclusief beschikbaar op vrijdagavond!

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Parkheuvel** de Michelinster heeft verdiend.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin diner
€ 120,-

Parkheuvel** doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 4-gangen michelin diner. Ontdek Parkheuvel** nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 4-gangen michelin diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Parkheuvel**!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Unieke 5-gangen Michelin lunch
€ 112,50

Parkheuvel** is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van Nederland!

Wilt u gastronomisch lunchen op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Parkheuvel** serveert een fantastische Unieke 5-gangen Michelin lunch voor slechts € 112,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Parkheuvel** de Michelinster heeft verdiend.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Michelin lunch
€ 67,-

Parkheuvel** doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen michelin lunch. Ontdek Parkheuvel** nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen michelin lunch.

Reserveer nu jouw tafel bij Parkheuvel**!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 474 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 474 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Een prettige ontspannen lunch op het terras met uitzicht op de Maas. Mooie gerechten ,goede wijn , attente bediening.

Anneke Adama op 02 juli 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via diningcity een mooi arrangement geboekt bij Parkheuvel. We hebben gekozen voor een 7-gangen surprisemenu met bijpassend wijnarrangement.
De gerechten in combinatie met de verschillende wijnen zorgden voor een ongelooflijke onovertroffen smaaksensatie. Ik proef nog steeds de ravioli van zwarte kip met mourriles....

Lees hele review

Via diningcity een mooi arrangement geboekt bij Parkheuvel. We hebben gekozen voor een 7-gangen surprisemenu met bijpassend wijnarrangement.
De gerechten in combinatie met de verschillende wijnen zorgden voor een ongelooflijke onovertroffen smaaksensatie. Ik proef nog steeds de ravioli van zwarte kip met mourriles. Waarschijnlijk het lekkerste wat ik ooit gegeten heb. Absoluut 2 sterrenwaardig!!!!!!

Judith Groen op 28 juni 2010

8.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 10

Wij hebben tijdens ons diner plaats mogen nemen op het terras. Heerlijk vertoeven, omgeven door de natuur met uitzicht over het water. Mooier kan het niet. Een heerlijke ontspannen sfeer. Het eten was een dikke 9 waard! Een overheerlijke smaaksensatie.
Het enige minpuntje van de avond was dat de kelner vergat te vr...

Lees hele review

Wij hebben tijdens ons diner plaats mogen nemen op het terras. Heerlijk vertoeven, omgeven door de natuur met uitzicht over het water. Mooier kan het niet. Een heerlijke ontspannen sfeer. Het eten was een dikke 9 waard! Een overheerlijke smaaksensatie.
Het enige minpuntje van de avond was dat de kelner vergat te vragen of ik misschien iets anders wilde drinken dan wijn. Mijn dinergast kreeg keurig een glas wijn ingeschonken bij haar volgende gang, maar ik bleef zitten op een droogje. Bij de volgende gang toch zelf maar even om een drankje gevraagd. Maar goed een menselijke fout moet af en toe ook kunnen.
Wij hebben een heerlijke avond gehad! Mijn complimenten....
Zeker een aanrader!!!

O'hara de Nooijer op 28 juni 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk, de avond was zomers en fijn. Minpuntje was het gedreun van een nabij gelegen housetent, maar daar kan Parkheuvel niets aan doen.

Mieke van der Ploeg - van der Linden op 27 juni 2010

9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

In alle opzichten geweldig. We hebben enorm genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hanneke Mooren op 23 juni 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden