Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (546 reviews)
94% aanbevolen

Wat 546 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 546 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Uitmuntend diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super gegeten, excellente service, top locatie

Arnoud Hoek op 13 december 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk genoten van een gezellige en voortreffelijke lunch."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top restaurant, vriendelijke bediening, extra amuses, romantische sfeer

Tony Stiller op 12 december 2023
Geverifiëerd

"Bijzonder genoeglijke culinaire avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gastvrij ontvangst in mooie kerstster. Goeie persoonlijke aanbevelingen voor de wijnen. Verrassende amuses. Lekker surprise menu. En de friandises bij de koffie maakten het compleet. Gastvrijheid 🌟🌟🌟🌟🌟

Catharina Pleumeekers op 07 december 2023
Geverifiëerd

"Een toprestaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat is dit toch een toprestaurant! Alles klopt, geweldig menu, topwijnen en mooi geprijsd. Voortreffelijke bediening en een geweldige sommelier. Onze derde keer met het gezin, maar zeker niet de laatste. Een van de beste restaurants van Nederland!

Charles van Kampen op 04 december 2023
Geverifiëerd

"Leuke bediening "
8.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 4

Lekker gegeten en super bediening

Ronald Kaales op 21 november 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden