Parkheuvel**

€ 140,- € 95,-

Excellent 5-gangen Michelin lunch

Parkheuvel**

94%

Excellent 5-gangen Michelin lunch € 140,- € 95,-

Reserveer een tafel
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Deal
Excellent 5-gangen Michelin lunch
€ 140,- € 95,-

Je ziet ze niet vaak, maar ze zijn er wel! Restaurants met maar liefst twee Michelinsterren. En het Rotterdamse Parkheuvel** heeft ze! En Parkheuvel** draagt ze met trots, niet voor niets behoort dit restaurant tot de elite van de restaurantwereld. Pal aan de Maas heb je een prachtig uitzicht over het water.

Behalve het uitzicht is het eten ook echt een feest. Chef Erik van Loo maakt gerechten waarvan je gaat watertanden: "In mijn keuken draait het om kwaliteit. Echt eten. Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Smaak is een zoektocht."

Chef Erik van Loo serveert nu een Excellent 5-gangen Michelin lunch voor slechts € 95,-! De sterren vliegen om je oren zodra je een sterrentafel hebt bemachtigd. Reserveer daarom snel de Excellent 5-gangen Michelin lunch!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 19 december 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Over Parkheuvel**

Keuken: Wild, Frans

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden