Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (541 reviews)
94% aanbevolen

Wat 541 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 541 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

zeer lekkere wijnen die goed passen bij de gerechten

ron e op 26 augustus 2010

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

geen idee, ondanks bevestigende email van diningcity was reservering bij Parkheuvel niet bekend. er werd kortweg meegedeeld dat dat pech was en ze het eventueel naar een andere datum konden plaatsen.
jammer.....

r.a. van haastert op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

de amuze was een gaspacho, voorgerecht een tartaar van tonijn met kwarteleitje, hoofdgerecht rose gebraden vlees, toetje diverse bereidingen van aardbei. Vooral het voorgerecht en het nagerecht viel in de smaak. de broodjes zijn ook zo heerlijk. ook de wijnen waren heerlijk en passend bij de gerechten.de bediening v...

Lees hele review

de amuze was een gaspacho, voorgerecht een tartaar van tonijn met kwarteleitje, hoofdgerecht rose gebraden vlees, toetje diverse bereidingen van aardbei. Vooral het voorgerecht en het nagerecht viel in de smaak. de broodjes zijn ook zo heerlijk. ook de wijnen waren heerlijk en passend bij de gerechten.de bediening vriendelijk en informeel,hetgeen we niet hadden verwacht maar wel erg leuk is. toch is het menu wel iets uitgekleed tov als je er ' normaal' komt eten. niet dat je met honger weg gaat!

wendy op 26 augustus 2010

5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

Een enorme tegenvaller!
Menu was simpel en fantasieloos: tartare van tonijn, een plakje (harde)Angusbeef, en een nagerechtje van aardbeien.
Hoezo 2 Michelinsterren?!
Toen we iets van het vlees zeiden, kregen we als antwoord: "Dan hadden we beter Laquiole-messen kunnen indekken"...(!!?)
De zelfgebakken broodjes ...

Lees hele review

Een enorme tegenvaller!
Menu was simpel en fantasieloos: tartare van tonijn, een plakje (harde)Angusbeef, en een nagerechtje van aardbeien.
Hoezo 2 Michelinsterren?!
Toen we iets van het vlees zeiden, kregen we als antwoord: "Dan hadden we beter Laquiole-messen kunnen indekken"...(!!?)
De zelfgebakken broodjes waren hard en taai, maar we waren er toch wel blij mee, want de porties waren te klein en de wachttijden tussen gerechten te lang.
Ik begrijp niet dat het Parkheuvel-van nu op die manier aan zoiets meedoet: als dìt het visitekaartje was dan is het goed mis met dit 2 sterren-restaurant!
Het toetje maakte nog iets goed, maar kon de algehele indruk niet meer oppoetsen.
Tot slot vond ik die bruine inbrekershandschoenen waarmee bediend werd er uitermate onsmakelijk uitzien. Doe dan gewoon witte handschoenen, maar als dat te chic zou zijn doe dan iets alternatiefs als turquiose of tomatenrood. Dat staat gezelliger en je kan tenminste zien of ze vies zijn of niet.
Ik ben een Genieter met een grote G en rij rustig kilometers om voor een sterrentent, waar ook ter wereld, maar hier zien ze me nooit meer terug...

Hans Hagering op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Maandag na lang wachten eindelijk een keer bij Parkheuvel gegeten. De verwachtingen waren zeer hoog. Bij binnenkomst was de bediening aanvankelijk een beetje kortaf en stijfjes, maar dit veranderde gedurende de avond snel. Er werd ons uitgelegd wat we die avond geserveerd zouden krijgen en er werd aan ons gevraagd o...

Lees hele review

Maandag na lang wachten eindelijk een keer bij Parkheuvel gegeten. De verwachtingen waren zeer hoog. Bij binnenkomst was de bediening aanvankelijk een beetje kortaf en stijfjes, maar dit veranderde gedurende de avond snel. Er werd ons uitgelegd wat we die avond geserveerd zouden krijgen en er werd aan ons gevraagd of we een aanvullende gang wilde. Wat ik raar vond was dat er geen menu kaart was. Van het gezelschap van 4 wilde er 2 de aanvullende gang. Er werd niet verteld hoe duur dit was. De starter was wel lekker. De amuse ook wel ok, maar niet bijzonder wat smaak betreft. Het voorgerecht (tonijn tartaar) was saai en niet lekker (volgens mij kwam dit door de rauwe eidooier). Van het tussen gerecht (ravioli) werden er 4 geserveerd ondanks dat wij er 2 gevraagd hadden. Dit was het lekkerste gerecht van de avond, maar dat wisten we al want dit hadden we bij heerlijk winter al geproeft. Het hoofdgerecht (angus beef met chineese pepersaus): het vlees was 4 keer verschillend klaargemaakt waarvan 1 keer koud geserveerd (en dit heeft niks met zeuren te maken). Het was een goed stuk vlees, maar vrij smakeloos klaargemaakt. Hierna kwamen de madeleines...wel lekker. Het nagerecht vond ik wel heel lekker en voor herhaling vatbaar. En toen kwam de rekening. Hier klopte dus niks van.
De prijs van het tussengerecht veel te hoog (bij heerlijk winter goedkoper, lekkerder en groter. Ik ga er vooralsnog van uit dat al deze fouten komen door een drukke restaurantweek. Dit is erg jammer want dit is wel de manier om gasten die twijfelen naar je restaurant toe te trekken (zoals de Zwetheul doet). Ik kom zeker nog een keer terug voor een kop koffie, de leuke bediening en om alle desserts te proberen.

Brenda Dreischor op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden