Parkheuvel**

Frans, Modern, Nederlands | €€€
8,9 (546 reviews)
94% aanbevolen

Wat 546 mensen zeggen over Parkheuvel**

8.9 Gebaseerd op 546 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"4 gangen diner"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Pure Klasse! Het totale tempo kan iets lager.

Rudy op 04 juni 2024
Geverifiëerd

"Sfeervol restaurant maar eten te weinig verrassend "
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Amuses erg goed.
Rauwe coquille was niet echt verrassend en de begeleidende wijn (echt teveel citrus) maakte het geheel te bitter.
Hoofdgerecht (kalfsvlees) nog niet eerder zo goed gegeten.
Kaasbordje was een teleurstelling, lijkt wel of men niet gewend is dat gasten zelf kiezen. Moeilijk te zien in die onhandige...

Lees hele review

Amuses erg goed.
Rauwe coquille was niet echt verrassend en de begeleidende wijn (echt teveel citrus) maakte het geheel te bitter.
Hoofdgerecht (kalfsvlees) nog niet eerder zo goed gegeten.
Kaasbordje was een teleurstelling, lijkt wel of men niet gewend is dat gasten zelf kiezen. Moeilijk te zien in die onhandige glazen kubus en als iemand dat zegt "zeg het maar" zonder enige uitleg, ook later aan tafel niet, maakt het natuurlijk niet 2 ster waardig zo.
Dessert prima.

Lekkereten101 op 02 juni 2024
Geverifiëerd

"A Culinary Symphony: Celebrating Love and Flavor at Parkheuvel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Parkheuvel provided us with an unforgettable dining experience to celebrate our anniversary. The restaurant's exquisite cuisine, coupled with impeccable service, truly elevated our evening. From the moment we stepped in, we were greeted warmly and made to feel special. The attention to detail was evident in every as...

Lees hele review

Parkheuvel provided us with an unforgettable dining experience to celebrate our anniversary. The restaurant's exquisite cuisine, coupled with impeccable service, truly elevated our evening. From the moment we stepped in, we were greeted warmly and made to feel special. The attention to detail was evident in every aspect of our meal, from the beautifully presented dishes to the thoughtful gesture of a small tart for our anniversary.The culinary journey was a testament to the chef's skill and creativity, with each course delighting our taste buds and leaving us craving for more. The wine selection was equally impressive, complementing the flavors of each dish perfectly and adding to the overall enjoyment of the evening.Parkheuvel's two Michelin stars are well-deserved, as they have masterfully crafted an experience that surpasses expectations and creates lasting memories. We left the restaurant feeling grateful for the opportunity to indulge in such a culinary delight and look forward to returning in the future.

Elian Martinez op 28 april 2024
Geverifiëerd

"heerlijk"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was heerlijk, iedere hap een sensatie. De bediening was ook erg goed en wij kregen leuke uitgebreide uitleg over het eten en de wijnen.

Tamara Köpke op 04 april 2024
Geverifiëerd

"Lunch was fantastisch "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Het eten was fantastisch. Jammer dat een ober zijn irritatie liet merken toen wij geen wijn na de champagne. Zijn gedrag was een smet op een heerlijke lunch. Het andere personeel was zeer professioneel en betrokken.

Jolanda Sels op 01 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Parkheuvel**

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!

Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.

Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.

De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.

(Fotograaf: Lyan van Furth)

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden