Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 543 mensen zeggen over Parkheuvel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Gisteren genoten van een fantastische Wijn Spijs Masterclass door Erik van Loo en zijn team. Met heel veel enthousiaste zijn wij wegwijsgemaakt in de Médoc en de Bordeaux en heeft Erik en zijn Chef ons de fijne kneepjes bijgebracht van het koken van een sterrenmenu. Het was een zeer informatieve, bijzonder smakelijke en bovendien gezellige Masterclass.
De Masterclass van Erik "t Loo was super georganiseerd. Het enige minpuntje maar dat gaf de hr "t Loo ook zelf aan, dat we niet met schorten aan zelf vanaf het begin mochten meekoken maar daar was geen tijd voor. De wijnuitleg was erg goed en het eten subliem. Voor herhaling vatbaar!
Had er net iets meer van verwacht.
Volverwachting gingen we naar Parkheuvel in de restaurant week, maar we kwamen er teleurgeteld weer uit.Daar waar Fred voor het diner 10 euro extra vroeg (35 euro) deed, verdubbelde Parkheuvel de lunchprijs (40 euro dus). En het eten was veel minder inspirerend dan bij Fred: Minder smaak verrassingen. Daarnaast von...
Lees hele reviewVolverwachting gingen we naar Parkheuvel in de restaurant week, maar we kwamen er teleurgeteld weer uit.Daar waar Fred voor het diner 10 euro extra vroeg (35 euro) deed, verdubbelde Parkheuvel de lunchprijs (40 euro dus). En het eten was veel minder inspirerend dan bij Fred: Minder smaak verrassingen. Daarnaast vond een van de obers het nodig om met wat jonge mannen in de bar te discussieren over "meiden in stringetjes" etc. Hoef ik tijdens mijn lunch niet van te genieten. Jammer dus.
Perfect.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Parkheuvel**
Keuken: Frans, Modern, Nederlands
Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam is een modern en luxueus restaurant onder leiding van de familie Van Loo. Het restaurant is gelegen in een park dichtbij het centrum van de stad met schitterend uitzicht over de Maas!
Restaurant Parkheuvel ligt in Het Park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder.
Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Het interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van de vrouw van chef Erik van Loo, gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl.
De entree voert u naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van wat er op tafel komt.
(Fotograaf: Lyan van Furth)