Fleurie

Belgisch, Frans | €€€
9,3 (541 reviews)
99% aanbevolen

Wat 541 mensen zeggen over Fleurie

9.3 Gebaseerd op 541 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top! 😋"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top ! Bediening , eten, setting ❤️

WeFe op 17 juni 2024
Geverifiëerd

"Super lekker "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Top gegeten en prijs kwaliteit super goed .Wij gaan nog zeker terug.

RITA SAK op 10 juni 2024
Geverifiëerd

"fleurie genot"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Zoals altijd hartige ontvangst , gezellig tafeltje gekregen , vlotte en fijne bediening hapjes en de bordjes zijn schilderijtjes maar vooral smaakvol en zeer lekker alles was af en zeker voor herhaling vatbaar dank jullie voor de fijne namiddag

Marc Thys op 03 juni 2024
Geverifiëerd

"Smakelijk menu de wijnen waren passend voor de gerechten"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Voor mij was de kers op de taart dat ik dessert of kaas kon kiezen zonder extra kosten. Verschillende onbekende kaen geproefd met een heerlijke zoete sherry. Genieten.

Ine Goossens op 30 april 2024
Geverifiëerd

"Lekker"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

zeker de moeite waard en je hebt genoeg gegeten.

Ingrid Van den Dungen op 29 april 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Peer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fleurie

Keuken: Belgisch, Frans

Het warme onthaal en de onberispelijke service in restaurant Fleurie getuigen van professionalisme en gastvrijheid. De hele brigade stelt alles in het werk opdat de gasten na een uitstekende lunch of diner met een gevoel van tevredenheid naar huis kunnen keren. Iedereen voelt zich hier echt op zijn gemak, en de menukaart heeft voor elk wat wils, ook voor de kinderen. Het keukenteam werkt zich uit de naad om u voortreffelijke gerechten voor te schotelen, die met grote zorg bereid worden. Als het zonnetje van de partij is, worden al deze lekkere creaties u graag op het terras geserveerd.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Peer e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden