Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Bellini

8,1 (178)

Wat zeggen mensen over Bellini

8.1
(178 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Eten zalig restaurant te vol."
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Eten erg goed bediening vriendelijk maar onhandig, niet wat je in een goed restaurant verwacht. Verder een erg vol gepropt restaurant. Met name de twee persoons tafels achterin (tot tegen de toilet aan). Dit gaat ten koste van de sfeer die het heerlijke eten verdient.

YV op 02 oktober 2016

"Jammer"
5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

In het kader van de restaurantweek bij Bellini gegeten. Vorige keer dat we hier waren was zo'n 2 jaar geleden. Helaas is het er volgens ons zeker niet op vooruit gegaan. Allereerst met mand vol, dat wel, met uitgedroogd brood. Direct daarna als voorgerecht een wat klef brood met gemarineerde tomaat en 1 schijfje mozzarella, smaak was oké. Nauwelijks daarmee klaar direct het hoofdgerecht. Vis en vlees goed, saus minder en erg fantasieloos geserveerd met een beperkt schaaltje groenten en aardappel. Tot slot een parfait die geheel bevroren en dus knoerthard werd opgediend; kon niet anders zei de vriendelijke gastheer , die ter compensatie wel een drankje aanbood.
Al met al een teleurstellende ervaring in vergelijking tot " vroeger", toen er heel enthousiast en creatief werd gewerkt. Nog een top 250 restaurant? Wij vragen het ons sterk af!

Willem op 02 oktober 2016

"Oh-oh die Italianen"
7.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 6

Jammer dat onze reservering (4 pp) niet was aangekomen in het restaurant. De reden daarvoor: "we hebben geen computer in de zaak, gaat via whatsapp, maar die is ook niet ontvangen". Huh.... Consequentie was een half uur wachten op een tafeltje. Wel klantvriendelijkheid opgelost met een extraatje.
Overigens heerlijk gegeten. Maar de aanloop was niet zo gastvrij.

marian op 05 september 2016

"Verrukkelijk 3-gangen diner"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Afgelopen zondag genoten van een verrukkelijk 3-gangen diner met prosecco vooraf. Het was echt af!

Anja op 02 augustus 2016

"Altijd goed"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Weer prima gegeten, mooi weer, dus buiten, vriendelijke attente bediening, goed rekening houden met allergie van mijn gasten door prima alternatief te bieden, en zoals altijd mooie uiteenlopende gerechten en een mooie wijn erbij.

Ron op 05 juni 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Nederhoven 17 1083 AM Amsterdam

Over Bellini

Restaurant Bellini in Buitenveldert is het best bewaarde Italiaanse geheim van Amsterdam. Het restaurant is modern, warm en gezellig ingericht. U proeft direct de Italiaanse sfeer.

Eigenaar Nino Triolo wil elke avond zijn gasten opnieuw laten genieten van de beste en hoogste kwaliteit. De menukaart biedt, natuurlijk, heerlijke pasta's en pizza's. Maar er zijn meer dan genoeg hoofdgerechten welke ook zeker de moeite waard zijn om te proberen. Proef de echte Italiaanse keuken!

Restaurant Bellini biedt het volledige plaatje. Heerlijke gerechten met prachtige Italiaanse wijnen. Sluit uw diner af met originele en vernieuwende Italiaanse desserts of koffie.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden