Knife fork icon red

Wollerich*

€ 62,50

Waanzinnig 5-gangen sterrendiner

Wollerich*

8,9 (226)

Waanzinnig 5-gangen sterrendiner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 5-gangen sterrendiner
€ 62,50

Restaurant Wollerich* is verkozen tot een van de winnaars van Dining with the Stars 2019 met een 9,56.

Op basis van reviews van gasten is restaurant Wollerich* gekozen tot een van de winnaars van Dining with the Stars 2019. Het restaurant serveert het geweldige winnaars menu tijdens deze speciale winnaars editie.

Wilt u voordelig genieten bij restaurant Wollerich*? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Voortreffelijk 5-gangen sterrenlunch
€ 62,50

Restaurant Wollerich* is verkozen tot een van de winnaars van Dining with the Stars 2019 met een 9,56.

Op basis van reviews van gasten is restaurant Wollerich* gekozen tot een van de winnaars van Dining with the Stars 2019. Het restaurant serveert het geweldige winnaars menu tijdens deze speciale winnaars editie.

Wilt u voordelig genieten bij restaurant Wollerich*? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Wollerich*

8.9
(226 reviews)
Eten
9.4
Service
8.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

6.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 5

We hebben hele lekkere hapjes op, maar het was niet maagvullend. We vonden het meer een avondje proeven. We vonden het de € 50,= niet waard, en het werd vervelend om daar 3 uur te zitten. Ik had geen enkel uitzicht, dus weinig te beleven voor mij. Sfeer was er nauwelijks. De bediening was zeer correct en het was een zeer mooie locatie.

a maas op 06 november 2010

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Na de deceptie bij een vorige restaurateur die het niet zo nauw nam met zijn gasten en het eten in het kader van de restaurantweek kwamen we nu bij een restaurateur die van het eten een groot feest wist te maken. Kunststukken op het bord, een grote diversiteit aan gerechten met vlees, vis, wild. Daarbij werd een goed glas wijn geschonken door een
TOP bediening. Voor de eerste keer waren we in ons eigen dorp in dit restaurant, maar we komen zeker terug. Zijn STER meer dan waardig!!!

Coes Coelen van der op 06 november 2010

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We waren prima op tijd en werden door Luuk de sommelier begeleid naar een gezellig tafeltje aan het raam in de luxe serre. We bestelde een witte wijn als aperitief en Gerard de chef kwam meteen al even kennismaken, heel leuk. De wijn was een witte Cotes de Gascogne van Domaine de Maubet 2009, een lichte fruitige wijn met tonen van appel en abrikoos. De borrelhapjes bestonden uit een makaron met zwarte olijf waarop een toefje crème van bieslook lag, een krokantje van pinda met hierop een makaron gemaakt met augurk en in een glas nog de sesamkrokantjes met toefjes wasabi. Mooie fijne hapjes met subtiele smaken en een mooie opwarmer.

Een cilinder luchtig brood die in partjes gesneden werd uitgeserveerd, en een drietal amuses. Op een rond bordje parels van tapioca met hierover een saus van cevenne ui en pompoen en hierop een groen blaadje wat een mooi contrast bracht.

Op een vierkant bordje een bonbon van bataat aardappel met een blaadje spruit en een rode bes. Een mooie combinatie die verrassend smaakte.

In een hoog klein glaasje de marshmallow van yoghurt waaronder een zalfje kerrie en een dressing van blanke aceto. Mooie presentatie met lekkere smaken.

De vierde amuse was een glaasje dat in een kratje van hout werd uitgeserveerd. Hierin bevond zich een warm soepje van wortel en ui waarop een romig aardappel pureetje en knapperig uitgebakken blokjes spek lagen. Vertrouwde smaken (hutspot) maar zeer verfijnd en leuk bedacht.

Luuk die deze keer in topvorm was presenteerde de wijn voor het voorgerecht, een witte Italiaan van het huis Banfi, type Fumaio uit Toscane van de druiven sauvignon en chardonnay een wijn met duidelijk meer body dan de vorige. Uit de keuken kwam een mooie compositie met tartaar van kalfshaas, gefermenteerde knoflook een cilinder avocado en cilinder van wortel, druppels met vadouvan gekruide mayonaise, een aardappel chip en een gebakken kleine paddenstoel. Een lichte exquise gang met mooie smaakbeleving en prima wijn spijs combinatie.

De volgende wijn is er een uit de topklasse, Chateau de Chamirey type la Mission uit Mercury 2005 die met enige trots in het glas geschonken werd. Een wijn die zich kan meten met een Meursault, heerlijk. Een stukje gepocheerde zeetong met farce van sint-jacobsmossel bedekt met een dun laagje gesmolten ganzenlever, groene asperges, schuim van champignons en Madeira saus. Mooie producten die prima bereid zijn en die prima samengaan met de heerlijke wijn die in dit geval een hoofdrol speelde.

Een Libanese wijn Hochar Pere et fils rouge 2003 van Chateau Musar die in een karaf gedecanteerd was, werd ingeschonken. Hij is het best te vergelijken met een hele oude Haut Medoc, erg speciaal. Twee in de oven gegaarde medaillons van hertenrug met hemelse saus, gebakken aardappel cilindertjes, een bolletje aardappel met amandelschaafsel, blokjes van biet, bolletjes snijboon en zalf van vijg. De medaillons waren erg vol van smaak en super mals. Gelukkig kwam Meriam de maître al snel met een kannetje hemelse saus die ik al opgesnoept had. Ze stelde me al meteen gerust dat het kannetje zou blijven staan, heerlijk gewoon.

Ook de dessertwijn was iets aparts, een Spaanse monastrell 2006 uit Jumilla van het huis Olivares. Deze wijn is gemaakt van druiven die in de zon gedroogd zijn waardoor hij mooi geconcentreerd is. Het dessert is voor de liefhebber van pinda's een waar genoegen. Twee repen snickers, ijs van pinda's, met room gevulde chocolade kogels en makaron van anijs en een karamel pinda saus. Mooie geconcentreerde smaken die verbazingwekkend goed met de wijn samengaan. Het is een gang die je meteen een vol gevoel geeft en waarmee we de heerlijke lunch met voldaan gevoel afsluiten.

De bediening bestond uit Luuk en Meriam en liet niets te wensen over. Luuk vervulde de sommeliers rol op uitstekende wijze met mooie en aparte wijnkeuzes maar ook met duidelijke en uitvoerige uitleg over de geschonken wijnen.

Prijs kwaliteit is tijdens deze “dining with the stars” week prima.

ad wijgerde op 06 november 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker gegeten met Dining with the Stars. De amuse en de eerste gang waren ietwat liflafjes. Dit klinkt negatief, maar we hadden wel het gevoel dat als dit heel het diner zou zijn we teleurgesteld zouden zijn. Gelukkig was het niet zo en werden we zeer aangenaam verrast met een gepocheerde vis met een heerlijke saus erop (de donkere saus) en een supermooi gebraden hertenrugfiletje Heerlijk, smaakvol, geweldig eten!

Judith Holland op 05 november 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was een feest, heerlijk gegeten, op en top bediening, op alles werd gelet, ook het wijnarrangement was geweldig er werd regelmatig bijgevuld. Voor herhaling vatbaar!

J H op 05 november 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Sint Oedenrode e.o.

Heuvel 23 5492 AC Sint Oedenrode

Over Wollerich*

Welkom bij restaurant Wollerich* in Sint Oetenrode.


Restaurant
Voor het totaal concept van ons restaurant wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarvan de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring rijker zijn.

In het restaurant wordt de warme sfeer en Brabantse gemoedelijkheid als basis van het totaalconcept gekozen. Eigentijds en tijdloos, nieuw, luchtig en niet opdringerig zijn de woorden van onze stijl. Heldere, zachte tinten die alles frisser en ruimtelijker maken.

Wijnkaart
Een goed gekozen wijn kan de combinatie van ingrediënten harmonieus aanvullen. U kunt een keuze make uit een selectie van de meest exclusieve wijnen. Hiervoor staat u een uitgebalanceerde en verrassende wijnkaart ter beschikking.


Zalen
De eeuwenoude villa, sfeervol & karakteristiek, biedt twee ruimtes voor vergaderingen of private dining in een persoonlijke sfeer geschikt voor gezelschappen van 14 tot 40 personen.

Terras
Restaurant Wollerich beschikt over een subliem buitenterras, een oase van groen in hartje centrum van Sint-Oedenrode.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Sint Oedenrode e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden