Knife fork icon red

Savarin

€ 67,50 € 37,50

Fantastische 5-gangen beleving

Savarin

7,9 (201)

Fantastische 5-gangen beleving € 67,50 € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Fantastische 5-gangen beleving
€ 67,50 € 37,50

Restaurant Savarin in Rijswijk staat voor puur genieten. Bij dit mooie en sfeervolle restaurant weten ze maar al te goed hoe je de heerlijke smaken van het seizoen kunt combineren met de beste wijnen. 

Het restaurant biedt je meer dan slechts culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis. Wie hier binnenkomt, onthaast à la minuut. Speciaal voor DiningCity heeft Restaurant Savarin een geweldig 5-gangendiner samengesteld voor de scherpe prijs van 37,50 euro!
Let op, op vrijdag en zaterdag geldt er een weekendtoeslag á €5,- p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Savarin

7.9
(201 reviews)
Eten
8.1
Service
7.9
Sfeer
7.7
Schrijf een review

"absolutely"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg gezellig, vrij, ontspannen en heel attent van het personeel om na afloop aan te bieden om een taxi te bestellen..

Een aanrader.....

Harriet Spanjers op 18 september 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Harriet Spanjers, wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten bij Savarin! Bedankt voor uw review op Dinigcity.nl en graag zien we u terug bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Heel goed"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Prima verassingsdiner. Voor ons de eerste keer bij Saverin. Zeker voor herhaling vatbaar. Prachtige rustieke lokatie verstopt tussen de snelwegen en een aantal kantoorgebouwen. Super parkeren. Leuk menu voor een schitterende prijs. Nette bediening, mooi restaurant. Dinsdagavond en alle tafeltjes vol. Eten was echt goed. Het zou fijn zijn als men de pauze's tussen de gerechten gelijkmatiger zou verdelen. Maar met deze prijs/kwaliteitsvergelijking zij het ze vergeven.

Bart op 16 augustus 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Bart, hartelijk dank voor uw review op Diningcity.nl. Wat fijn om te lezen dat u het zo naar uw zin heeft gehad! Ook wil ik u bedanken voor uw complimenten betreft het menu en de bediening. Graag zien we u terug bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin! Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"Prima"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

prima eten in een aangename sfeer

Aad op 22 juli 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Aad, bedankt voor uw review op Diningcity.nl. Fijn om te lezen dat u lekker heeft gegeten en dat de sfeer goed was. Graag zien we u nog eens terug bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


"reactie Savarin"
5.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 5

wat opvalt is dat mevr.Severs van Savarin alleen reageert op positieve reviews. Kritische opmerkingen zijn niet persé negatief, maar bedoeld om uw voordeel mee te doen.

Herman H op 04 juli 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte Herman H, bedankt voor uw review op Diningcity.nl, wij doen ons uiterste best om alles te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede


" savarin"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Hoeveelheid van het eten was afgestemd op een 6 gangen diner.(dus te weinig)
1 asperge .1 roseval aardappeltje als groente.
Amuse smaakte naar zeepsop
.De sfeer ook.

J.Willemse op 01 april 2017
Savarin heeft gereageerd op 26 januari 2018

Geachte J. Willemse, hartelijk dank voor uw eerlijke review op Diningcity.nl. Wat jammer om te lezen dat het menu niet naar wens is geweest. Wij zullen uw bevindingen delen tijdens ons managementmeeting. Met vriendelijke groet, Anouk de Vreede

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.

Laan van Hoornwijck 29 2289 DG Rijswijk

Over Savarin

Restaurant Savarin in Rijswijk is een plek waar je van àlles kunt genieten: van perfect gastheerschap, een stijlvolle, ontspannen omgeving en uiteraard van een uitstekende keuken. Onder de kap bevinden zich ook nog eens uitstekend geoutilleerde salons voor seminars, vergaderingen, recepties en andere besloten bijeenkomsten.

Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinaire geneugten: een bezoek aan Savarin is een belevenis.

Wat we daarmee bedoelen kunnen we eigenlijk alleen uitleggen als we je persoonlijk ontvangen. Als je uit de auto stapt, kom je al een andere wereld binnen. Onder oude bomen liggen intieme terrassen. Het restaurant zelf is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Wie hier binnenkomt onthaast à la minuut.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rijswijk e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden